NEW YORK.

Två bilder från i somras.

EYE TOY PLAY 3.

Jag och Malin har LÄTT hittat våran nya träning, nämligen eye toy play 3 på ps2! Grymt kul är det, jag vet inte hur många timmar vi höll på med det där, och svettig som fan blir man! Alltså för er som inte vet så är det som en kamera man står framför och hoppar, springer och allt man kan tänka sig. Träningsvärk imorgon om jag har riktigt otur, då får jag se hur pass otränad jag är, haha.
Imorgon måste jag verkligen ta en dag hemma, städa och plugga, ligger efter i allt känns det som... Drygt, orkar aldrig jobba på mina mattelektioner, matte är ju så himla tråååkigt...

DU ÄR PATETISK!

Du kommer INGENSTANS med att vara på det sättet du är. Det är så skrattretande, förstår inte hur en person kan förändras så mycket. När jag tittar på dig, kan jag inte ens tro att det är samma person. Så jävla illa är det. Och så jävla pinsamt. Och så jävla sorgligt...

MIN KATT LARS-OLOF.

SÅ! Nu är jag äntligen hemma efter att ha suttit i Avesta i nästan 2 timmar och väntat på ett försenat tåg... Kul att sitta där, internetet som man ska kunna uppkoppla sig till på tågstationer fungerade ju inte - som vanligt. Och det fanns ingen öppen affär eller någonting.
När jag kom hem satt en gosig katt innanför dörren och väntade på mig, men det kan slå om snabbt, nu har han damp och bara skuttar omkring i hela huset... Orkar inte med honom haha. Men nu ska jag göra mig redo för kvällen, sen krypa ner i sängen, natti!
Söt, är han inte?

THE NOTEBOOK.

Satt och grät floder i soffan bredvid mamma. Den berörde mig verkligen, och när en film gör det, kommer den vara i mina tankar flera veckor framöver, haha. Men jag rekommenderar den verkligen, så himla fin. Jag kan inte säga annat än att jag ÄLSKAR den.

MOVIE NIGHT.

Ska åka med mamma till Dingtuna nu och hämta min lillebror, senare ikväll ska jag träffa Michaela också. Hon skulle ta med lite gymnasiebroschyrer som jag skulle få kika i!
Idag har jag bara segat hemma och sett Dear John och The last song, två filmer som har har velat se jättelänge. Dom levde nästan upp till mina förväntningar. Senare ska jag se Remember me och The notebook.

FÖR MYCKET.

Det blir för mycket. Jag kommer hem till mamma, och jag trivs sjukt bra här. Jag får en skitbra känsla i kroppen så fort jag kommer in i stan. Och jag förstår inte hur det kunde bli så, för något år sen ville jag bara härifrån, jag tyckte inte om staden i sin helhet. Men nu är det tvärtom, jag älskar själva staden, vännerna jag har här (älskar såklart alla kompisar i Sandviken & Sunne också) och jag älskar att vara hos mamma. Så nu kommer frågan, hur gör jag med gymnasiet?
Ända sen i somras har det varit en självklarhet att jag ska gå i Sandviken, men nu känns det inte lika säkert längre. Och nu känns det lite för sent att ändra sig.. eller? Jag har inte ens tagit mig tid att kolla gymnasium i varken Karlstad (där min allra bästa vän bor) eller här i Västerås. Och får jag ens? Efter allt i Sandviken, jag har strulat till varenda lilla grej känns det som, så vill jag ha lite tid någon annanstans. Det kanske kan ses som att fly från problemen, men jag är bara trött för stunden. Så jävla många misstag, och alla gör misstag, men det här är MINA misstag. Och jag vet inte ens om jag kan stå för dom.
Och det är ett stort val att göra. OM jag nu skulle flytta, tänk om jag vill tillbaks efter några månader för att det har hänt nåt skit där borta istället? Faaaan va svårt det är. Jag har tre olika möjligheter, och jag har INGEN aning om vad jag vill eller ska göra.

FRAMME.

Har nyss tryckt i mig en pizza som praktiskt taget låg och väntade på mig när jag kom hit. Idag var första gången jag åkte tåg utan något krångel med någon försening eller trasigt tåg. Bra jobbat SJ!!! Eller det var något fel längre fram, men inget jag drabbades av, hehe. Ikväll hade jag bara tänkt att bomba med disney filmer, orkar inte göra något annat, fortfarande sjuk!

FOTSPÅR I SANDEN.

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds. När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder av sitt liv. Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. "Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för att följa Dig att Du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte förstå att Du lämnade mig när jag behövde Dig mest. Herren svarade: "Mitt kära barn jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. När du såg bara ett par fotspår - då bar jag dig.

Den här texten är verkligen speciell för mig. Får nästan tårar i ögonen varje gång jag läser den, massa tankar och minnen bubblar upp. Men den betyder så himla mycket och får mig att tänka på personer jag aldrig kommer glömma, och som jag älskar.

VÄSTERÅS.

Nu åker jag snart, hejdååå Sandviken!
JAG I SOMMAR!!!

SÄLLAN JAG...

Om jag någon gång fick och kunde säga exakt vad jag tyckte, då skulle enorma tyngder lätta från mina axlar.

Hemma från skolan imorgon också, åker till mamma no matter what i alla fall! Jag älskar min mamma, hon är den bästa mamman som alltid ger dom bästa råden och får en att må så mycket bättre.
Får jag presentera MIN mamma: Anné Marika Persson!

WALT DISNEY.

Vaknade halv åtta idag, rätt typiskt tidigt... Ska kolla på Lilo & Stitch nu, underbart söt film. När jag får barn, ska dom inte få se några animerade B-filmer, nej, dom ska få kötta disneyfilmer! Snövit, Skönheten & Odjuret, Lejonkungen, Micke & Molle, Aristocats, Pocahontas osv, you name it. Bästa filmerna som gjorts.

MIN FINA VÄN.

2,5 år nu utan dig vid min sida. Eller, klart du finns vid min sida, men så långt borta. Och det är säkert många som har tvivlat på oss, att vi skulle tappa kontakten när vi bodde så långt ifrån varann, men det har vi inte gjort. Jag tycker vi fortfarande är lika nära som förr, jag tycker inte det spelar någon jättestor roll hur ofta eller när vi hörs av, du är ändå min närmaste vän. Och jag vet att jag inte har varit bäst i världen på att höra av mig. Men jag hoppas du ändå vet att du alltid kommer stå mig allra närmast och vara den enda vännen som verkligen förstår mig till 100%, som alltid finns där för mig, som jag har allra roligast med, och som jag vill uppleva allting med. Du är värd så mycket mer fina ord än dem jag har skrivit ner nu, dom räcker helt enkelt inte bara till för att beskriva dig som den underbara personen du är.
Också måste jag bara tillägga att jag älskar din stil, och att du vågar sticka ut lite med den. Du är inte som någon annan.

Du är vackrast i världen, både inuti och utanpå. Hoppas du får det bäst i Teneriffa! JAG ÄLSKAR DIG!
Läs hennes blogg, den äger.

OREDIGERAD BILD.


SJUK.

Nu var det min tur att bli sjuk, inte så oväntat precis, känns som att alla blir det nu? Pappa hämtade mig i skolan tidigt, och har legat i sängen sen dess. Inte precis rätt tidpunkt att få feber på, missade en fika med en viktig person idag, och har grejer imorgon som jag skulle göra som jag kanske inte kommer kunna. Plus att jag ska till Västerås i helgen, men dit åker jag nog ändå! Ingen feber som kan hindra mig då inte.

IDAG SER JAG DIG ÖVERALLT.

Fan... Fan, fan, fan, fan, fan.

DON'T WORRY ABOUT A THING.

Finns ju inget kul att skriva om under veckorna...

Skulle plugga med Malin idag, det gick ju som det gick. Slutade med att båda låg och sov, haha. Senare på kvällen ringde Michaela mig, ska till Västerås på fredag och då ska jag banne mig träffa henne!
'Cause every little thing is gonna be alright. ♥

En bild från när jag hade sidecut.

KUNGSBERGET.

Har inte blivit så mycket uppdatering, har varit med Malin hela helgen så har inte orkat eller haft tid riktigt. Vi har i alla fall hunnit med mycket skoj, varit i Valbo, tjockat oss med godis, chips och dricka framför en riktigt bra film, kollat på tidningscupen, och idag har vi varit i Kungsberget hela dagen. Alltid lika kul med den lilla muppen. Idag ska jag sova tidigt (20.00?), är helt slut, och imorn kommer hela kroppen värka... Kanske skulle börja stretcha?

VALBO KÖPCENTRUM.

Nu måste jag springa till bussen med Malin, bra hon har inte ens klätt på sig än.. Haha oj, det lät fel. Men nu måste jag skynda mig!
Söte fan, man får ju diabetes.

OFF TO SCHOOL.

Nu drar jag till skolan för att sitta i markan med Anna, puss.

FIXAT HEADER NU!

Vad tycker ni?

SOMMARTID.

Tror ni jag längtar nåt till sommaren då, att slippa dra på sig kängor, långkalsongerna, tjockjackan och vantar varenda gång man ska utanför dörren? Nej, tänk att bara dra på sig en somrig klänning med några fina sandaler, eller en t-shirt med jeansshorts och converse, DET är sommar!
Några självklara, enkla & snygga outfits inför sommaren.

FAN, JAG GJORDE DET IGEN.

Usch... Har en stor klump i magen... Hatar känslan. Att jag gör fel hela tiden.

Hade inställd kemi idag innan lunchen, så fick en håltimme som var 2 h och 40 min lång. Då gick jag, Ebba & Malin till Waynes och åt och myste där en liten stund. Åt världens godaste toast(?). Tror det var en toast i alla fall haha. Efter skolan följde jag med Malin hem en sväng innan hon skulle till Kungsberget, så när vi satt på bussen till henne var det någon invandrare som körde den, och Malin ba, jag lovar, han kommer inte stanna... Och vad tror ni inte han gör? Kör förbi hållplatsen där vi skulle av i världens fart! Och Malin började skrika som en tokig ba, HALLÅ, VI SKULLE AV HÄR!!! HALLÅ STANNA!!! STOOOPP!!! Först hörde han inte, för han satt med telefonen i örat, men till slut hörde han och stannade, det blev dock en liten extra bit att gå, hahahaha!
Min goda toast och nypressade apelsinjuice.

JURASSIC PARK.

Slängde mig nyss ner i soffan bredvid pappa och ska kika lite på en film som nyss började på tv4 film. Jurassic Park, ni vet den där dinosauriefilmen? Samtidigt ska jag försöka fixa en header. Åh GUD va mätt jag är, har skit ont i magen haha. Pappa & jag fixade nyss älgbiffar, potatis, kokta morötter och en jättegod kall sås. Skulle inte få ner en enda smula till känner jag. Men gott var det!
Bild från dagen när vi tog skolfoto. Tycker jag har förändrats sen dess, och en bra bit av mitt risiga hår har också åkt av.

TECHNOLOGIC.

Sitter på pappas jobb nu och väntar på skjuts hem. Är grymt imponerad av hans dator, han har två skärmar som står bredvid varann, och jag bara, pappa varför har du det? Så visade han och man kan typ dra dokument mellan skärmarna, alltså om man tar tag i ett dokument som ligger på ena skärmen så kan man dra det över till den andra! Det kallar jag coolt.

LIFE IS WHAT YOU MAKE IT.

Åkte hem från skolan tidigare idag, allt blev bara helt upp och ner. Trodde verkligen jag hade klarat det, men jag hade tydligen fel. På kvällen har jag i alla fall umgåtts med Malin, hjälpt henne med matten och så. Ska fan bli lärare när jag blir stor!

Ett av mina nyårslöften var att börja skriva dagbok, så jag fixade en bok att skriva i, och jag har faktiskt skrivit varenda dag hittills. När man var liten och fick en sisådär 20 dagböcker varje gång man fyllde år, förstod man inte riktigt innebörden med att skriva i den. Det blev typ:
"Hej dagboken. Idag har jag varit hos tandläkaren. Sen lekte jag med Elin. Det var kul."
Inte riktigt samma sak som att skriva idag. Det är otroligt skönt att lägga sig i sängen på slutet av dagen, öppna boken, och bara skriva! Vad du har gjort, alla känslor, killen du är intresserad av eller en kompis du har bråkat med. Det kan vara precis vad som helst. Och sen att ha den när man blir vuxen och kunna titta tillbaks och minnas precis allting.

NY BLOGG.

Har ju mycket fantasi menar jag, heter exakt likadant som min gamla fast med ett till A. Jag tröttnade i alla fall på min andra, och ville ha en ny fräsch start om man säger så. Har fixat design nu och så vidare, nu fattas det bara en header, och just nu har jag inga bilder eller fantasi till att fixa någon heller, så det får vara såhär ett tag. Annars är jag nöjd!

RSS 2.0