SNART I VÄRMLAND!

Sitter i bussen till Bella nu, var seriöst en minut från att missa den. Han höll fan på att stänga bagageluckorna när jag kom! Men har i alla fall stannat till en stund i Örebro nu. Fick nyss ett eget säte, och bakom mig sitter det en värmländsk kille. Han påminner så jävla mycket om Pölsa, som också spelar den där killen i bröllopsfotografen. Han pratade nyss i telefon, underbart att höra dialekten, haha! Men nu ska jag sova och hoppas på att jag snart är framme.

JÄVLIGT TRÖTT BARA.

Trött på att ställa upp för andra när man inte får något tillbaks. Trött på att alltid vara det tredje hjulet. Jävligt trött på att ha lagt så mycket energi på något som bara slutade i tårar. Trött på att bara vara en vän när det passar för andra. Trött på att alltid behöva ställa frågan, "hur mår du?" först. Trött på att ingen undrar hur JAG mår. 

Självupptagna. Orkar inte vara vaken längre nu, har så jävla ont i magen. Imorgon åker jag äntligen till Bella.

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS.

Trevlig bild. Är från när jag piercade naveln.

...

FÅ ALDRIG EN TJEJ ATT FALLA OM DU INTE ÄR BEREDD ATT TA EMOT HENNE.

THE WALKING DEAD.

Tv-kväll, som vanligt som på söndagar. Solsidan, Time out, Big Brother, och min favorit, The walking dead!


JUST NU.

Gick ut en sväng och träffade Emma, Emmelie, Allan och Dennis. Längesen jag träffade dom sist, så det var skönt. Och nu önskar jag så innerligt att jag hade en pojkvän som var här och myste med mig.

ADIDAS CONDIVO PANTS.

Är hur trött som helst. Somnade i fotöljen framför datorn klockan halv fem imorse när jag hade videosamtal med Jesper och Jonas som spelade gitarr och sjöng för mig, haha. Sen väckte mamma mig vid 12, så då gick jag upp och duschade och sen åkte vi direkt ner på stan. Mamma köpte adidasbyxor till mig och sen bjöd hon mig på frukost på Systrarna Ericsson! Tack mamma! Sen har jag inte gjort så mycket mer, ska kanske ut och va med Emma och Emmelie en sväng lite senare.
Fult med googlebild, men orkar inte leta på kameran.

KYCKLING OCH CASHEWNÖTTER.

Åkte direkt till Spicy hot med mamma när jag kom hit, jag åt världens godaste maträtt. Kyckling med cashewnötter! Sen åkte vi till karamellfarbrorn, hyrde två filmer och köpte massa godis och glass. Kollade på ena filmen, vet inte vad den hette men den va rätt bra. Nu ska jag mysa ner mig i min älskade älskade fotölj, som mamma hade köpt till mig som en överraskning, och titta på ytterligare en film innan jag somnar.
Världens bästa mamma!
Cookie dough, vilken annars?

Kanske ingen skönhet precis, men satan vad skön den är.

HAR JAG SETT UT SÅDÄR?

Är inne på min gamla dator hemma hos mamma, har hur mycket gamla bilder här som helst, större delen av dom består av bilder på mig.
Hade ju mina perioder med olika stilar... Tyvärr.

Hade ganska rött hår ett tag också!

En bild från den tiden jag faktiskt såg någorlunda normal ut.

Som sagt, jag har haft så många olika stilar, så om jag lägger ut fler bilder kommer ni mobba mig föralltid. Hade ju någon glasögon-period när jag alltid gick runt med glasögon, och ett tag hade jag värsta emo-perioden. Och ett tag bara färgglada kläder. Haha, jag kan inte ens räkna upp allt.

JAG SVARAR.

Anonym om BORN THIS WAY:
vem är du kär i ? ;)

Svar: Skriver jag inte ut här. Om du kunde skriva vem du var istället för att va anonym kunde jag ju ta det personligen istället.

I WAS BORN THIS WAY.

Laddar hem lite musik för att ha med mig i bilen, nu åker jag och kommer tillbaks om en sisådär tio dagar. Är på bra humör och är kär på köpet också. Hihi. Puss på musik som får en på så jävla bra humör!

HAIKU DIKT I EN BOK.

Du fick mitt hjärta.
Jag valde dig med omsorg.
Jag gav mig till dig.

ULRIK MUNTHER.

Lyssnar sönder Ulrik Munthers version av Born this way, den är grym!

SKINER SOM EN SOL.

Idag har jag varit på hur bra humör som helst, bara gått runt med ett leende på läpparna hela dagen!

När jag vaknade imorse var det -29 grader ute. Och jag skulle cykla till bussen. Kände mig inte så värst sugen på det, men fanns inte så många andra alternativ, och när jag kom fram såg jag ut såhär!

OK, DÅ VET JAG.


LASSE WINNERBÄCK.

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad.
Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad.
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny, jag är rätt mycket med mig själv - precis som du.

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu.

DAGENS.

Inte något speciellt precis. Och mina ben ser jättekorta och tjocka ut.

TUFFT MED WI-FI.

Har inga pengar på mobilen, så därför blir det inte mobilbloggning längre, förutom när jag kan ansluta till något trådlöst nätverk genom Wi-Fi. Så ni vet.

Kollde mitt saldo på kontokortet idag, och sist jag kollade är jag hundra procent säker på att jag hade runt fem kronor kvar. Och nu hade jag helt plötsligt 200! Lite skönt, haha. Men fattar verkligen inte vart dom kommer ifrån. Efter skolan fick jag skjuts av min lärare till resecentrum, sen gick jag och va med en söt pojke i några timmar. Efter det åkte jag hem och pluggade till provet imorgon, och tro det eller ej, men det gick ganska bra!

FYSIK OCH KEMI.

Det här är inte min vecka... Har prov i två av dom värsta ämnena dagarna efter varann och jag fattar ingenting! Fysik och kemi... Jag brukar ha ganska lätt att lära in saker, men med det här känns det ganska omöjligt. Plus att jag ligger efter i matten, som vanligt... Kommer sänka mig i allt! Skit också.
Två bilder från "pluggandet" idag med Malin. Söta!

NYTT I GARDEROBEN.

Dåliga bilder, men skitsamma.

MALINS CHEESEBURGARE, ALLTSÅ HAHA.

Ska försöka göra långt till kort, och sammanfatta dagen lite snabbt.
Följde med Ebba hem efter skolan, vi gjorde kladdkaka. Orkade äta en bit sen fick jag inte ner något mer...
Sen tog vi bussen till Valbo med Malin också, där gick vi runt lite, och Malin hittade en jättefin skjorta och ett halsband åt mig som jag köpte. Kommer upp bild på det. Sen kom Bella och Jonas också, vi gick vidare till Valbos donken och satt där ett tag.
Vid halv tio tog vi bussen hem, fick stå på rese och frysa fötterna av mig i typ 20 min. Men nu är jag äntligen hemma! Hur trött som helst. Ligger i sängen och pratar med min bästa vän i skype. Båda vi kan ju så mycket om skype, eller inte!
Malins cheeseburgare, hahaha, BARA ost och bröd.

BAKAT KLADDKAKA.

Nyss bakat kladdkaka med Ebba, kung! Hann äta en bit, sen mådde jag illa. Mäktigt? Ja.
Nu tittar vi på Hannah Montana, ingen favorit men det duger!

I'M IN LOVE.

Hihi, vad skönt det var att vakna imorse! Älskar den här känslan. Det bubblar i magen som en kolsyrad dricka!
Nu, 5 timmar senare, sitter jag och har kemi, inte så kul. Fattar ingenting.. Skriver om joner. Men men, jag överlever! Kort inlägg men ville bara blogga.

MINA SPORTLOVSPLANER.

På fredag åker jag till min mamma i Västerås, har mor och dotter tid med henne hela fredagen och lördagen, och vi ska ha det MYSIGT! Äta på restaurang, hyra film, äta onyttigt och prata massa om allting.
Sen på söndag tar jag bussen till Karlstad till min älskade bästa vän! Och jag stannar hos henne hela sportlovet! Får se vad vi hittar på för skoj, kul kommer det i alla fall bli, det blir det jämt med henne. Skönt att äntligen få spendera tid med henne, den enda människan i världen som förstår mig till hundra procent. Jag längtar!

GÖRA HEADER?

Finns det någon där ute som är lite duktig med photoshop, har bra fantasi och jävligt tråkigt som skulle vilja göra en ny header åt mig?
Puss på er isåfall!

TACK, MEN NEJ TACK.

Nu kommer ni säkert tycka att jag låter märkvärdig, och ni kommer tänka, 'ååh hon tror hon är så smart' och sånt där. Men skitsamma.

Det är många tjejer i min ålder som har varit fulla och brukar supa. Och det är klart, det är inge fel med det, och jag nedvärderar inga bara på grund av att dom gör det. Och jag har också druckit alkohol, men jag har aldrig varit full.

När folk dricker på fester och så, vad slutar det oftast med? Att det spårar, någon ligger och spyr, det blir massa bråk, polisen blir inblandad osv. Man kan ju ha så sjukt kul utan att behöva dricka! Skäms över vissa tjejer när dom har druckit, dom flesta gör bara bort sig. Håller ni inte med? När man ser vissa tjejer, speciellt små fulla fjortisar som bara springer runt och skriker. Det finns nog åldersgräns på alkohol för en orsak. Så jag själv tycker bara det är onödigt att dricka vid den här åldern, jag kommer nog göra det förr eller senare, men inte nu. När man är nykter har man kontroll över sig själv och man tänker igenom vissa grejer innan man gör det, så man inte gör grejer man kommer ångra. 

Det finns nog många som ger efter på grund av grupptryck också. Men om någon bjuder er, fast ni egentligen inte vill ha, våga stå på dig. Tack, men nej tack.

Och man kan nog ha kul med sina kompisar MED alkohol också, men jag tror det blir hundra gånger roligare utan!

SÅ TRÅKIGT ATT DET INTE ENS FINNS NÅGON RUBRIK.

Åååååh, fyfan vilken tråkig dag. Har bara gått hela dagen och väntat och väntat, sen blev inget som jag hade tänkt så då fick jag sitta hemma. Sitter i soffan och kollar på något töntigt dubbat barnprogram nu.

SOLSIDAN!

Idag är det söndag, och ni vet vad det betyder?
SOLSIDAN! Hela dagen går ju åt för att tagga inför det.

MIN RYGG.



JAG SVARAR.

Anonym om MYSKVÄLL:
vad är det för grönsaker ?

Svar: Haha, vem är ens intresserad av vad jag äter för grönsaker? Men det är i alla fall morötter, paprika, gurka och Malin den sjuka ungen äter också råa potatisar.

Anonym
om LÖRDAG = CHILLDAG:
har du något med han agri eller ? ;) en massa om han tycker ja

Svar: Nej, bara kompisar! Men har ju haft elevens val i skolan den här veckan, då jag bara har varit med Agri typ. Och man ska ju blogga om vad man gör om dagarna, eller hur?

HAHA, SÅ SANT.

"Att dricka alkoholfri öl är som att ha sex med sin syster. Det kanske är gött, men det är bara fel."

LÖRDAG ÄR MIN CHILLDAG.

Har nyss sovit några timmar lite till och från... Den här jävla mensvärken försvinner verkligen inte! Åååh, jag ser ärligt talat FRAM emot att bara vara hemma ikväll, åka och hyra en film och trycka i mig godis. Borde ta en dusch också, är så ofräsch nu så det är inte sant. Somnade i sängen med mjukisar, tjocktröja, halsduk, tofflor och täcket över mig. Haha så ni kan ju bara föreställa er! 
Men imorgon blir det nya tag! Nu ska jag lida vidare.
Fick låna en skitsnygg tröja av Agri också. Ignorera dock att jag ser jättetjock och allmänt äcklig ut haha. Och min söta katt i bakgrunden.

MYSKVÄLL MED MALIN.

Slutade med att jag satt kvar på bussen tillbaks till rese igen, och åkte direkt till Malin. Nu sitter vi här med grönsaker och dipp, cola och massa tjejsnack! Perfekt fredagskväll!

MINA TÅR FINNS INTE MER.

AAAAAJ, mina fötter är isbitar! Det gör jättejätteont... Sitter på bussen, var ju meningen att jag ska kliva av och gå resten hem, men jag tror jag sitter kvar tills pappa kan hämta mig. Kan fan inte gå längre...

SITTER PÅ GOLVET I SKOLAN.

Är i skolan nu, kom hit 20 över sju, och skolan öppnar halv 8... Så fick stå ute i 10 minuter, fyfan vad kallt det är ute alltså. Höll på att dö. Skulle ju sitta lite bra med en Hawaiiresa nu, dit har jag alltid velat åka. Speciellt efter att jag såg Lilo & Stitch. Tror verkligen att det kommer se exakt likadant i verkligheten som i filmen;)

GRIPER TAG I VITA BLAD.

När någon säger ordet perfekt, då måste dom prata om dig.
Varför ska jag vara den som gör misstag? Ska vi bygga en tidsmaskin? Ja tack.
Så kunde det bli som det var meningen att bli. Och inte som det blev.
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om, men jag vänder om än en gång.
Allting börjar om, jag kan börja om.

RENSAT GARDEROBEN.

Ligger och kollar på den enorma klädhög jag har rensat bort från min garderob idag. Är helt förstummad. Trodde aldrig jag skulle kunna få bort såna mängder av kläder... Så det är alltså vad jag har gjort hela kvällen, lite kortfattat. Men måste bara fråga er en sak;
Tycker ni min blogg består av för mycket text? Ska jag lägga in fler bilder och sånt?

J*VLA HORMONER.

Herregud, märker verkligen på mig själv att jag har mens nu, så jävla överkänslig så det är inte sant. Läste en tjejs blogg, så hade hon skrivit ett inlägg om hur mycket hon älskar sin pojkvän. Och nu ligger jag och grinar. Hahaha...

DAGENS.

Eller snarare kvällens.

THE GRUDGE.

Hahaha, jag dör!

SISTA BLOGG DAGEN.

Imorgon är det sista bloggningsdagen... Och efter många om och men så blev det faktiskt en skitrolig vecka! Kommer sakna det lite, tråkigt att ha vanliga lektioner igen. Öppet huset blev jättelyckat också! Tror att bloggen fortfarande kommer hålla igång efter den här veckan, kanske inte uppdateras lika ofta, men den kommer i alla fall vara aktiv.
På kvällen ska jag vara med Malin, vi får se vad vi hittar på för något.

JAG SVARAR.

Anonym om JAG SVARAR:
har du fortfarande korsett ? om inte hur länge behövde du ha den ?

Svar: Nej, jag har inte korsett längre. Eller egentligen tror jag att jag fortfarande skulle ha den, men jag slarvade så himla mycket. Använde den första halvåret/året jättebra, sen slutade jag nästan helt och hållet. Så ortopeden sa att jag fick sluta med den. Men som sagt så skulle jag egentligen haft den än idag, så skulle ha haft den i cirka 2 år? Minns inte.

NU: SOVA.

Tagga blogga imorn då med Agri, as usual!
Söta, synd bara att bilden blir så liten.

IT TRULY MEANS SOMETHING.

Ligger nu i min sköna säng och lyssnar på musik. Med mensvärk, dock inte så skönt. Har haft en rolig eftermiddag/kväll på skolan! Tro det eller ej. Skulle ju tagit bilder och bloggat därifrån, hade ju tillgång till dator nästan hela tiden, så varför tänkte jag inte på det?!
Annars då? Känner mig rätt lycklig, med eller utan dig. Fast helst med. Men man kan ju inte få allt man vill så!
Om ni vill se lite bilder från ikväll, kika in här (ni måste, ok?).

SOVMORGON = FRUKOST PÅ SÄNGEN.

Tänkte just börja skriva ett långt ledset inlägg om bara mig själv. För det är ju min blogg, jag skriver vad jag vill, emoinlägg om mig själv om jag så vill det. Men PRECIS när jag skulle trycka ner första tangenten så kom en räddning. Så nu slapp ni det inlägget.

Vaknade för inte så längesen. Så galet skönt att sova ut! Har nyss ätit värsta frukosten på sängen. Gjorde åt mig själv, men ändå, det förtjänar jag. Sen ska jag hänga tvätt, gulliga pappa hade lagt en lapp på köksbänken. Sen fixar jag mig och åker till skolan så jag är där till klockan tre!

JAG SVARAR.

Anonym om LÄNGESEN:
vad använder du för ansiktsprodukter morgon/kväll?
och för smink?:)

Svar: Jag använder ansiktsvatten och fuktkräm som heter Angels & Demons, jag fick det i julklapp men är inte helt nöjd med det. Man känner sig inte så superfräsch efteråt plus att den luktar jättemycket parfym och att det brukar svida i ansiktet när jag använder den. Kanske dags att köpa nytt haha, men min ekonomi räcker inte riktigt till just nu. Jag gillar mer när det luktar sådär fräscht! Också borde jag verkligen börja med sån där Daily scrub, men som sagt så räcker inte pengarna till. Förresten, någon som vet om det är bra?
När jag sminkar mig tar jag först fuktkräm, foundation från Nivea, concealer från Make up store, lite puder, mascara från Isadora och lite rouge.

LOVE LIVING LIFE.

Vad har jag gjort idag? Varit i skolan och bloggat, gått hem, observera GÅTT, och sen har jag inte gjort så mycket mer. Skönt att inte göra någonting ibland!

Imorgon börjar jag 15.00. Lite slappt eller. Sen slutar vi typ vid halv åtta på kvällen, för att det är öppet hus. Har inge vettigt att skriva heller. Bara att jag är på så otroligt super humör just nu! Mitt liv kan inte bli bättre tror jag.

Agri & Linnéa - Stjärnreportrarna.

HUR TRÖTT SOM HELST.

Gick upp en timme för tidigt, trodde jag skulle bli tvungen att åka med Anna kvart över sju, men pappa kommer och hämtar mig vid åtta istället.. Så är det att bo ute i skogen. Känner en stor dragningskraft mot sängen, men stor idé att lägga sig när man har sminkat sig och grejer, det kommer ju bara kleta ut sig... Haha, dagens problem.

LÄNGESEN.

Hjärtan som slår, vi står där vi stod,
minns det som igår, första gången du log,
som om jag snubblade pladask på marken och bara dog.

Varje gång är som den första gång vi sågs,
även om det är över nu.
Allting har förändrats, men du finns kvar.
Allt var svävande men nu så ser jag klart.

Mina minnen höll mig uppe varje dag,
du är som att andas för.
Jag gav aldrig upp dig när du försvann.
Långa dagar blev till nätter, sen till år.




ELEVENS VAL.

Har temavecka i skolan den här veckan. Och jag fick mitt tredjehandsval - bloggning. Haha, sprang runt från klockan nio till klockan ett och försökte få byta, men inte fan gick det heller, det var "fullt" överallt. Men nu har vi i alla fall fixat en blogg, gå in och läs!

TRERÄTTERSMIDDAG.

Nu har jag och pappa spenderat större delen av eftermiddagen i köket, en trerättersmiddag är på gång! Tomatbakad halloumi, ostgratinerad älgfilé med rödvinssås och potatisgratäng, och sen toscaäpplen till efterätt. Som ni hör så slår vi på stort;) Sen efter maten blir det självklart att mysa ner sig med en ask såna här framför en kärleksfilm och tycka synd om sig själv, har börjat bli en tradition;) Glad alla hjärtans dag på er!

FJORTONDE FEBRUARI.

Alla hjärtans dag är ju en förolämpning mot oss som är ensamma.

PLUS ATT JAG VILL HA SOMMAR.

Idag har varit en sån där seg, tråkig dag när man bara inte orkar göra nånting, så ni fattar varför jag inte har bloggat. Sitter med jacka inomhus, det är alltid så jävla kallt i mitt hus, typ sjutton grader bara... Men jaja, tänkte bara blogga för att, har inget vettigt att säga.
Min söta lillebror som åkte hem idag...

FÖRLÅT ATT JAG ALDRIG SA FÖRLÅT.

Börjat skriva ett inlägg tre gånger nu, men raderar hela tiden...
Skulle varit med Madde idag egentligen, men bara för att jag är så slö och var vaken alldeles för länge igår så får vi ta det en annan dag!

Ibland tänker jag bara, näe, ska jag ta och glömma det här och gå vidare? Men sen mellan all skit så lyckas jag alltid se något positivt eller få något slags hopp. Är det bra eller dåligt? Jag vet ärligt talat inte.

I need you here now more than ever!

SOVER TILL SOMMAREN.

Slänger bara in ett kort inlägg innan jag somnar.
Åkte till donken förut. Där var Bella, Monne, Jim och massa mer, sen kom Ebba och Malin också. Det var helt okej!
Sen åkte jag hem och sen dess har jag varit med min lillebror och hans kompis Leo, drygaste ungarna i hela vårat avlånga land vill jag lova;) Några bravader Leo alltid lyckas med kan vara t ex spilla juice över hela våran nya soffa och katt, och vid en fisketur en gång så hade vi tre metspön. En krok satt i Leos byxor, en uppe i trädet och en i en fiskjävel. Det blir alltid kaos när den där ungen är i närheten, haha!

SAMTIDIGT ÄR JAG VÄRLDENS LYCKLIGASTE.

Sitter på bussen hem. Är INTE på humör. Vill ta ut min ilska på någon, men busschauffören är den enda här.

NO REGRETS.

Det finns så himla många människor som ger mig hopp, bara genom att säga något skitlitet, egentligen helt obetydligt.
Det behövs så lite för att göra mig glad, dom senaste dagarna har det bara bubblat i mig av lycka och hopp, och vet ni varför?

Jag gav inte upp.

PÅVÄG HEM.

Är nästan hemma nu, har tagit mig från ena änden av sandviken till den andra all by myself OCH med världens skavsår.

WIERD DREAM.

Kvällen igår var kul, träffade lite folk och så. Ligger hemma hos Ebba nu och har nyss vaknat, hon ska till kungsberg när som helst, men jag ska ligga kvar och sova en stund till.

Vet att det är skittidigt, men måste verkligen skriva vad jag drömde innan jag glömmer bort det! Jag, Ebba och Malin var typ ute på en stor motorväg och körde rally bland alla bilar, dom två körde på en motorcykel och jag körde på en annan, och det gick verkligen inte att svänga med den, så jag körde över på andra körfältet och grejer. Sen stannade jag för fanskapet gick ju inte att styra, då var Malins mormor och morfar där vid vägkanten och leta efter Malin, för hon skulle tydligen döpa sig? Sen helt plötsligt så var vi i en kyrka, så var pappa och min lillebror där också, plus min farbror och mina kusiner. Så var det sånna här dop när massa kunde döpas samtidigt, så då var en kille från Sunne där och skulle döpa sig, och jag fattar inte vart jag fick han ifrån för jag har inte tänkt eller pratat om honom på hur länge som helst? Så skulle nån mer dit, så titta jag ut genom fönstret vem det var, då var det laserturken fast han satt i rullstol, och han skulle döpa sig. Haha, asså? Sen sprang jag och min bror runt lite i kyrkan, så hade vi en tv som vi kollade på nån wannabe version av Lilo & Stitch. Och i hela jävla kyrkan var det möss, råttor och tvättbjörnar. Så jävla äckligt, och jag va skiträdd för dom där tvättbjörnarna, medan min bror typ kelade med dom. Och det var hur stora råttor som helst. Sen vaknade jag, det går inte att beskriva hur jävla konstig drömmen var, men det gör det aldrig haha. Och ingen kommer väl ändå orka läsa allt så;)

LA VITA È BELLA.

Är hemma hos Ebba och ligger på en fäll framför en varm kamin med hög musik i bakgrunden! Tror inte det kan bli bättre än såhär? Är bara på allmänt BRA humör, och senare ska vi också äta tacos och kladdkaka som pricken över i:t. Hoppas alla får en riktigt bra fredagskväll!

SO-LEKTION.

Har kommit på den underbara funktionen med att mobilblogga! Ska ha so nu. Geografi närmare sagt. Plus att det är damp på lektionen som vanligt, haha seriöst alla skriker. Puss!

ALL I WANT IS YOU.

Minns till och med första gången vi pratade, och jag minns verkligen vårat första telefonsamtal, och jag minns första gången vi va. Sen gjorde jag något som förstörde allt, och det är det som går och tynger ner mig minst 90% av dagen. Det är omöjligt att förlåta något sånt, men jag säger det ändå; förlåt för allt.

SNÖSTORM.

Sitter ute i sätra nu, det är så jävla mycket snö så bilen har kört fast. Kommer absolut ingenstans... Men hoppas på att hjälp kommer snart! Nu kommer dom, hörs senare!:)

JAG SVARAR.

amanda om JAG SVARAR:
hur gör du för att få MVG ?? :) snälla svara!:D

Svar: Haha, jag har det i blodet;) Nejdå men. Jag vet inte faktiskt! Pluggar ärligt talat inte så mycket heller.

JAG SVARAR.

Anonym om JAG DÖR:
skrev du på alla frågor?:) jag hade svårt att hinna med tiden:( så känner mig väldigt nervös!!
föresten...visst har du MVG i svenska?:)


Svar: Ja, jag svarade på alla frågor, var osäker på en av dom, men tror det gick bra. Hoppas det gick bra för dig också! Och ja, jag har mvg. Skulle va kul om du kunde skriva vem du är också.. :)

DOWNLOADING...

Det här trodde jag aldrig jag skulle få se! Haha, jag som alltid snackar skit om cs och wow, för alla killar är så spelberoende. Men har man tråkigt så har man. Det är ju i alla fall värt ett försök!

MYS MED LARSA.

Ligger och myser med min katt nu, jag älskar när han är såhär gosig och söt.
Skönt att vi fick sluta efter nationella, det vill säga ungefär vid halv elva. Jag tror jag gjorde rätt bra ifrån mig i alla fall!

NATIONELLA IGEN.

Skönt att jag egentligen kunde ha sovit i typ 45 minuter till... Men jaja! Sånt är livet. Men snart åker jag i alla fall till skolan och skriver nationella prov, igen. Den här gången en uppsats som vi ska sitta och skriva i typ tre timmar. Det går ingen nöd på mig i alla fall!

SVAR PÅ FRÅGOR.

hej! trivs du bra där du bor nu? :)
Hej therese! Ja det gör jag, men klart det är lite upp och ner ibland.

Har du och hampus gjort slut isåfall varför?
Ja, det har vi. Det tog slut för att vi bråkade så mycket. Det var riktigt jobbigt för mig ett tag, men nu har jag faktiskt kommit över det.

Varför tog det slut mellan dej och hampus?
För att vi bråkade väldigt mycket, men känns även som att det fanns sina andra orsaker.

Var han/du otrogen?
Nej, inte vad jag har fått veta om i alla fall. Men det tvivlar jag faktiskt starkt på.

Hade ni sex med varann?
Ja.

Ni får fortsätta fråga! Jag hade bara så tråkigt nu så jag ville svara på de frågor som redan hade trillat in.

JAG DÖR, VAD ONT DET GÖR.

Varit med Ebba och Bella idag, käka på Aga och sen lite kladdkaka... Ångest nu då, tänkte ju ut och springa när jag kom hem, men nu ligger jag i sängen med världens jävla värk, det gör ont i tarmarna, hjärtat, lungorna, revbenen och upp i halsen, känns som det brinner varje gång jag drar ett andetag! Om det inte ger sig snart så åker vi till sjukhuset. Men sitter med en sån här varm ärtpåse på magen, fast den luktar ju så jävla illa så jag blir helt spyfärdig ändå. Men nu börjar den kallna, så måste springa iväg och slänga in den i micron igen!

Och just det, jag fick mvg på mitt nationella prov, fan va skönt!!!

Fina flickor!

LITEN FRÅGESTUND!

Kanske lite tidigt att ha det, med tanke på att det inte var så längesen jag startade bloggen. Men är nyfiken på om ni har några frågor till mig, kan handla om vad som helst. Det finns ju en hel del omogna, helt onödiga frågor, men det kan ni nog avgöra själva vilka det skulle kunna vara. Så nu skiter jag i om jag får bara typ två frågor eller nånting, fråga på!

JAG HAR GJORT MITT DRAG I SPELET.

Men saken är den att jag vill fortsätta spela...

HÖRDE ATT DET VAR FIN HIMMEL IDAG?


HÅRFÄRGNING PÅ GÅNG.

Är hos mig med Malin, vi ligger med en varsin dator. Sociala. Men vad finns det att göra på vintern?

Nationella gick i alla fall skitbra idag, om ni ville veta alltså.
Haha, på ica björksätra förut så var det en turk, kanske i våran ålder som gick förbi oss tusen gånger, sen när vi gick ut från kassan kom han en bit efter oss, så gick vi mot söder, så kommer han efter och börjar gå snabbare och snabbare, och vi börjar också öka farten. Sen kommer han ikapp och bara, tjena tjejer, vad heter ni? Vart ska ni? Och Malin sa att han gick och höll på med handen i fickan med någonting, fast det såg inte jag. Sen kom Anna och hämtade oss typ vid söder, då börja jag springa mot bilen och då såg han det och börja springa hur fort som helst åt andra hållet, lite rädd? Hahaha, creapy var han i alla fall. 

Snart så ska Malin färga håret på mig, vad ska det bli? Svart? Brunt? Rött? Blont? Man vet aldrig!

GODNATT.

Har nationella prov i svenska imorgon (som att alla inte redan visste?) så nu tar jag en tidig kväll.

MIN STJÄRNA.

Den är rätt tråkig i början... Malin är så störd, fast jag älskar henne ändå!

MARANGONI.

Fikade med Malin Kurvinen idag, satt och prata i över 2 timmar. Hur mysigt som helst!
Sen kom jag hem, och det första jag gjorde var att dra på mig springkläderna och gå ut och springa. Med volbeat i öronen, tror det inte finns någon bättre peppmusik. Så får man tid att tänka på så himla mycket.

Jag kommer på mig själv med att skina upp om en sol varje gång jag pratar om dig. Det är sjukt, älskar men samtidigt hatar att tänka tillbaks på allting. Vart jag än är, när det än är, och om jag ser någon som på minsta lilla sätt liknar dig, så går det ett lyckorus genom hela kroppen. Sen kommer besvikelsen när du vänder dig om, och är någon annan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite käk med far!

FAILURE.

Okej.
Jag har insett nu, jag kan inte få allt jag vill. Jag förstörde allting, jag hade en jävla chans, men jag sumpade den, fyfan vad jag sumpade den! Jag gjorde bort mig så jävla hårt. Jag kan inte bete mig som jag vill, förstår det nu. Jag måste ta vara på vad jag har. Men som sagt, önskar att jag kunde spola tillbaks tiden, och göra ett annorlunda val mot vad jag gjorde. Men nu är allting försent.

ELLER HUR VAR DET?

Åh fyfan va jobbigt det var att springa. Kunde springa min runda i somras utan att stanna och vila en enda gång, men nu höll jag typ på att dö, inte kul! Måste träna upp min kondis nu också ska jag bli smalare och mer vältränad! Det blir väl lättare nu när jag väl börjat får jag hoppas.
Sen har jag pluggat och städat och funderat hela dagen. Jävligt jobbigt att vara femtonårig tjej, mycket tankar som snurrar, eller hur?


Du förvandlade mitt liv till mörker, och när jag sökte efter ljuset, blåste du ut det.

VILLE INTE VAKNA.

Jag drömde en sån jävla sjukt.. Underbar dröm inatt!
Ska ut och springa nu, hurtbulle, jag vet. Sen blir jag hemma med matteboken och städning resten av dagen. Typisk söndag, eller vad säger ni?

SVINDYRT.

Sitter och kollar tågbiljetter till Bella redan, tänkte ju smart jag, om jag kollar så långt i förväg så kanske det inte blir så jävla dyrt! Det är ju i alla fall 3 veckor tills jag ska dit. Men ändå går det på 535 kronor, tur och retur till karlstad! Bara jag som tycker det är svindyrt?
Dessutom är ju SJ inte så värd så mycket pengar, VARJE gång jag åker med dom blir det krångel. Som en grej jag läste nånstans för några dagar sen, en dotter satt och pratade med sin mamma:
-Mamma, konduktören sa ju att tåget skulle åka om en minut, varför står vi fortfarande kvar?
-Det var en SJ-minut konduktören menade, och den kan vara huuur lång som helst...

ISABELLE ERIKSSON.

Ligger i sängen och jäser, har som vanligt tjockat i mig alldeles för mycket gottigt. Tittade på Shelter med familjen, min kusin och hans flickvän. Mysigt, filmen var sådär, eller jag gillar sånna skumma filmer, men det var FÖR mycket skumt liksom. Men en äkta skräckis!
Nu ska jag slå på någon film eller nåt tror jag, och sen sova. Och just det, på sportlovet åker jag förhoppningsvis till min älskade vän i Karlstad!!! Längtar!
Tack för att du alltid finns för mig, och att vi kan prata om allt. Du är den enda
som förstår mig till 100%. Du är vännen som aldrig sviker. Jag älskar dig!!!

GREAT, JUST GREAT.

Jag har gjort två av mina största misstag någonsin, inom loppet av sex månader. Bra jobbat Linnéa, bra jobbat!

TURE.

Kom nyss hem ifrån Forsbacka, där jag var barnvakt åt Ture. Så jävla go unge, lite överenergisk ibland, men då är det ju tur att mitt lugn smittar av sig jävligt bra! Jag är i alla fall säker på en sak, och det är att jag kommer bli expert på Star wars efter några dagar med honom.
Vad händer ikväll? Har ingen jävla aning...
Bild från New York, haha skit i dubbelhakan, men kolla va brun jag va! Åååh, jag saknar!!!

SÖTA TJEJER.

Hade spanska prov idag och det gick inte så jättebra... Kanske blir mitt första omprov? Sen följde Ebba med mig hem tillsammans med två Ben & Jerrys! Vi har bara chillat och så vidare... Tagit as fula bilder också, haha! Så nu har hon nyss ringt efter en taxi hem, billigt och bra för hennes föräldrar! Och de roliga var att det var BARA hon, lilla Ebba, som skulle med i taxin, så kommer det en stor jävla buss och hämtar henne!
Imorgon ska jag till Forsbacka runt 12 tiden och vara barnvakt åt lilla Ture, blir väl att kika i hans Star Wars samling hela eftermiddagen, as usual...






ÄLSKLINGSFILM.

SÅ! Nu har jag skrivit klart min krönika, och skickat in den. Inte det bästa arbetet jag gjort, men vafan, den får duga. Också har jag pluggat lite spanska, så nu har jag gjort mig väl förtjänt av att slå på min älsklingsfilm!

PLUGG, PLUGG, PLUGG.

Skönt att ha grina sig genom en stor del av natten... Ska väl till skolan snart i alla fall, jag vet min blogg är astråkig och värsta emo, men det skiter jag i. Efter skolan ska jag väl antagligen hem och plugga, ovanligt, sen SKA jag se the notebook.

...

HEJ, JAG HAR LÄXOR OCH PROV UPP ÖVER HUVUDET, NATIONELLA PROV SNART, FÖRLORAR VÄNNER PÅ GRUND AV MISSTAG, ÄTER MIG TJOCK PÅ SKRÄPMAT OCH GODIS, SÅRAR MÄNNISKOR, OLYCKLIG KÄRLEK, GYMNASIEVAL, OCH NEJ, JAG ORKAR INTE!

RSS 2.0