jag har det bra mitt liv rullar på

Jääävlar va jag och Bella stekte i solen idag då, medan städhjälpen slet, kände mig lite elak men haha. Dom får ju betalt ju!!!

Sen har de inte hänt så mycket mer. Bara varit hemma och grillat, kollat tv osv. Men imorgon är de brännboll med alla nior på skolan, våran klass ska vara utklädda till pirater vet inte riktigt om jag lyckades med min utklädnad men de får duga.

Tänkte lägga in lite bilder från dagen men Bella har min telefon och pratar i den såååååååååååååå, de får bli nån annan gång seriöst orkar inte hejdååå

städhjälpen kommer snart..

Igår kväll åkte jag och Bellis ut och va med först Agri en stund, sen träffa vi Ebba så åkte vi till Philip och några fler och spelade basket. Men myggorna åt fan upp en så jag undrar nu hur mina ben ser ut! Typ en miljard myggbett. Sen vid halv tolv tiden skulle vi börja åka hemåt, och de va då jag upptäckte att jag hade punka på moppen, börja nästan gråta hahahaha. Men vi tog oss hem i alla fall.

Nu sitter vi med en varsin data i soffan och städhjälpen kommer snart hit. Och jag vet inte om man får va hemma när dom är här. Liksom, pinsamt att sitta och bara kolla på när dom städar, eller vafan ska man gö? Haha, jaja vi kanske går ut och lägger oss i solen. Men vi hööörs sen!

kommer inte ta mig nånstans nu

AMEN kul med punka på moppen då! FML!!!!

DAG 7

5 viktiga personer

1. Isabelle Eriksson
2. Farmor
3. Frida Karlsson
4. Pappa
5. Alla vänner ju! Kan inte välja!

Klassikern

Igår kväll va jag och Bella med Philip, de va mysigt eller kul eller vad man ska säga. Åkte hem vid elva typ och idag följde Bella med mig till skolan så har jag SYTT KLART MIN FEJK-ONEPIECE, så har den på mig nu, asskön! Efter de va de klassikern men jag skulle inte cykla, så jag och Bella gick en promenad med Agri, Stoffe och Marwan typ. Sen åkte vi hem och nu har jag världens huvudvärk så vi ska nog ta en power nap innan vi åker ner på stan och äter glass! Hörs sen då, kommer bilder på min onepiece också! :)






Tre bilder från igår

DAG 6

5 saker du inte kan leva utan

1. Facebook
2. Mobilen
3. Bearnaisesås
4. Moppen
5. Mina katter

PEPEPE

Nu är jag så trött så jag tror jag avlider :P

Bäst med Bella

Förlåt att jag inte skrev nått igår, men cruisingen va väl trevlig, vi kämpade att få åka med någon i den eftertraktade rundan men ingen vågade ta med oss, haha.. Sen åt jag och Bella på viking och sen åkte vi hem, var tvugna att va hemma tidigt hahah kul...

Och nu skulle ju egentligen Bella varit påväg hemåt, men det blev ändrade planer och hon stannar till åtminstonde tisdag, men jag hoppas på längre!!! Nu står hon i duschen och sen ska vi ut och träffa Philip trorja, sen ikväll är de utröstning i big brother som måååste ses. Hehe aja puss!

Förlåt att mina inlägg är så tråkiga men orkar inte lägga ner mig nu när Bellzor är på besök



Lite bilder från igår

Tänkte strunta i att blogga men nu när jag ändå gjorde det förra inlägget och Bella inte är klar än så kan jag skriva ett hehe.

Jag hade jättekul igår, och att min bästa vän är här kan ju knappast göra saker värre, gud va jag tjatar om henne men hon är ju bäst! Sen när vi skulle hem följde några oss en bit, vilket var hur snäll som helst. När vi kom hem låg vi med en varsin dator ett tag sen somnade vi och nu ska vi snart ner på stan till crusingen och köpa lite mors dags presenter osv. Kan lägga in några bilder från igår! 






DAG 5

5 drömmar

Jag har fan inga drömmar, seriöst, har inga planer för min framtid eller nånting. Så jag hoppar över den här!

Tröttaste nånsin

Roligaste kvällen på läänge! Berättar mer imorgon, nu ska jag och min bästa vän sova. Tack för att du är här och gör mina dagar till guld isabelle!

DAG 4

5 saker du vill säga till en person

1. Vet du hur mycket jag hatar dig efter allt, och jag ångrar att jag någonsin träffade dig
2. Fan va snygg du ÄR
3. Lyssna på mig och snälla bli den du var förut
4. VÄX UPP
5. Byt kläder, du kommer bli mycket snyggare då

Det där var till fem olika personer, haha men

Bella är här nuuuuu

Film i tre timmar, satt och grät väldigt ofta fyfan va hemsk den va, medan vissa satt och skratta vissa stunder, haha fatta inte hur dom kunde, tänk att allt det där har hänt på riktigt, så jävla hemskt. 

Sen åkte vi och bowla och jag va fan KUNG, de trodde jag verkligen inte men fick massa spärrar och strikes, ojojoj. Innan vi åt på app åkte jag till rese och HÄMTADE MIN BÄSTA VÄN, SÅ HON ÄR HÄR HOS MIG NU, och det äger! Ikväll ska vi till Agri på hans fest för han har fyllt år och de kommer nog bli väldigt skoj. Kommer bilder på oss sen innan vi åker, nu ska vi hitta på nåt och inte sitta här, haha. HEJDÅ


Snyggaste

Jag bara ÄLSKAR honom!





HAHAHAHAHHA helt seriöst, kolla slutet han bara kastar iväg den



Rodney "Nikki sixx" Da Silva, jag tror jag är kär i dig

Skoltröjorna har kommit!!!

Tror ni min rygg är lite död nu eller, nyss varit ute och målat tjugoåtta brädor. TJUGOÅTTA!!!

Haha, hade skönaste håltimmen idag, 3,5 timmar, åkte hem till Malin och stekte pannkakor sen la vi oss och sov, något som verkligen behövdes för min del! Sen tillbaks till skolan i typ 30 minuter och få våra skoltröjor. Jättesnygga vart dom och orkar inte knäppa kort själv så snor från Malin haha 



Hoow cuuul is daaat

Just det
, vi fick reda på lite betyg idag också, och just nu ser det ut som jag har MVG i svenska, engelska, bild och historia, hur nöjd som helst!!! Historian blev jag verkligen förvånad över så det va kul att höra. Och jag va helt säker på att jag hade sänkt mig till G i matte och IG i gympa men det hade jag inte, fan va skönt!!! Enda jag behöver ta tag i nu är den där jävla spanskan som halva min spanska grupp har IG i nu på grund av våran lärare (som nu har sagt upp sig på grund av oss haha). Äcklet satte IG på dom som ogilla honom och som käfta emot honom, och alla andra fick MVG. Hur rättvist är det på en skala? INTE ETT DUGG. Jag hade VG i spanska tidigare så jag tror inte direkt att jag kan sjunka ner till IG nivån, då måste han nog inse att det beror på honom själv eftersom han inte ens kan svenska.

DAG 3

5 saker du hatar

1. Rasism, homofobi och andra liknande idiotsaker
2. När nån ber mig hjälpa till hemma
3. När mobilen laggar
4. Att bråka
5. Finnar och fett

SO

Sitter i skolan och har SO nu, assköna lektioner pratar bara betyg typ.

Imorn till exempel, vi ska kolla på en tre timmars lång film, sen bowla och avsluta dagen med pizza! Hur skönt?


Knäppte nyss ett kort, fint va?

I'm falling to pieces

Jaha, vad blev dehär för jävla otursdag då.. Massa tråkiga grejer som har hänt idag, medan mitt eget humör för ovanlighetens skull ligger på topp, haha! Bella har beställt biljett till mig idag! Och livet äger, hon kommer på fredag, fyfan va KUUUUUUL! Hihi, går och lägger mig nu med den här låten i öronen. GODNATT




Jag svarar

emma om DAG 2:
kan inte du lägga ut bilder när du hade sidecut?:) funderar på att göra det!:)


Tyvärr är det här enda bilden jag har eftersom min förra dator kraschade, haha...

Grattis Agri!

Har haft en väldigt mysig och rolig eftermiddag med födelsedagsbarnet och några till! Vi va till Viking först och åt, jag, Amanda, Johanna och Agri. Agri bjöd oss snäll som han är, och jag var duktig och tog en kycklingsallad medans dom andra åt kebab. Åt bara upp kycklingen men ändå haha. 

Sen va vi nere på stan och i kyrkan på stan så va det nån konsert som vi gick in på, och där såg man rätt många man kände igen så det va lätt värt det! Alla var jätteduktiga också. Efter det gick vi typ runt på stan, sen gick vi upp till Emil och va där en stund innan jag va tvungen att åka hem. jävla koncentrationsläger... Haha skoja, men taaack för dagen eller nåt, ok hejdå


Agri p12 hahaahhahahah

DAG 2

5 saker du älskar

1. All sorts choklad!!!
2. Rodney Da Silva
3. När det är soligt och varmt
4. Järbo pojkar, hahahaha
5. Min farmor & farfar

cp

Som ni kanske ser har halva min meny hamnat längst ner, men bara halva? aja, fattar inte varför och orkar inte krångla med det nu.

Bakar kladdkaka

Nu sitter jag hemma hos Ebba och hennes underbara kattungar, seriöst ni fattar inte hur söt dom är. Senare ikväll ska jag till Viking och fira Agri som fyller 16 år idag, grattis till dig bästa Agri!! Men nu ska jag och Ebba slänga ihop en kladdkaka, muuums, vi hörs senare!

Just det, idag såg jag att min älskling Rodney har BLOGG!!!!! Läs den här
Letade efter en bild på Ebbas kattungar, så hitta jag den här hahaha



DAG 1

5 saker om dig själv

1. Jag är vänsterhänt
2. Jag älskar att skriva och vill bli författare eller journalist
3. Jag har bott på tre ställen, Sunne, Västerås och nu Sandviken
4. Jag är städberoende, städar mitt rum nästan varje dag haha
5. Jag blir så grymt irriterad på saker jättelätt, till exempel rasism

WOHO, roliga sanningar men är så trött så jag orkar inte komma på nåt bättre..


Får se hur långt jag kommer!

DAG 1 - 5 saker om dig själv

DAG 2 - 5 saker du älskar

DAG 3 - 5 saker du hatar

DAG 4 - 5 saker du vill säga till en person

DAG 5 - 5 drömmar

DAG 6 - 5 saker du inte kan leva utan

DAG 7 - 5 viktiga personer

DAG 8 - 5 favoritlåtar

DAG 9 - 5 sätt att vinna mitt hjärta

DAG 10 - vad har du i väskan?

DAG 11 - en dag i livet,

DAG 12 - ett kort som är taget för 1 eller 2 år sen

DAG 13 - ett kort på dig själv, som du inte tagit själv

DAG 14 - ett kort på någon/något du vill ha just nu

DAG 15 - din nuvarande önskelista

DAG 16 - kort på det senaste inköpet

DAG 17 - högsta önskan just nu

DAG 18 - beskriv ordet kärlek.

DAG 19 - vad hittar vi i din sminkväska?

DAG 20 - det finaste kortet på din bästavän/bästavänner

DAG 21 - tv-serie du är beroende av

DAG 22 - berätta om din klass

DAG 23 - ett kort på din handstil

DAG 24 - top 5 filmer

DAG 25 - bakrundsbild på datorn och mobilen

DAG 26 - profilbild på facebook

DAG 27 - en låt som passar humöret

DAG 28 - 3 nya sannigar om dig

DAG 29 - snyggaste kändiskillen

DAG 30 - ett kort taget av dig och skriv 3 bra saker som har hänt dom senaste 30 dagarna.

Lyckas ju ALDRIG klara mig till dag 30 på dessa, så vi får väl se hur det går haha


GKLDÖFGSDÖ

Men kul att inläggen jag skriver inte publiceras! JÄVLA BLOGG.SE VÄRLDENS JÄVLA SÄMSTA SERVER NÅNSIN !!!!!!!!

Tjuvtitt på skolavslutningskläder


Från ig till mvg

Nu har jag nyss gjort klart en analys till ett hemkunskapsarbete så nu hoppas jag det blir ett VG i slutbetyg! Skulle va härligt det. Sen är det enda jag behöver ta tag i spanskan och gympan som jag har blivit orättvist behandlad i, tycker jag i alla fall haha, så det har jag IG i nu.

Var till valbo idag, det blev en ny bikini och lite andra småsaker. Letade efter ett par skolavslutningsskor men hittade verkligen INGA, så kom jag på att jag hade ett par smaragdgröna kilklackar hemma, så dom testade jag när jag kom hem och det blev superbra tillsammans med klänningen! 



Också köpte jag en deo och en body lotion men det orka jag inte ta kort på.

Hej depp

I ett försök att få bort allt depp åkte jag ut med Amanda, Agri och Johanna. Och det lyckades rätt bra, kan man ha tråkigt tillsammans med såna människor? Tror inte det ja..

Men nu såhär i efterhand är jag inte precis så mycket gladare. Läste nyss på en kompis blogg att hon måste sluta jämföra sig med andra innan hon skulle tappa bort sig själv. Och då slog det mig att det är exakt det som händer mig. Har känt något inuti mig dom senaste veckorna men inte vetat vad det är. Men jag börjar tappa bort mig själv. Riktigt rejält också. Ni får ursäkta mina emo-inlägg, men bloggen är ett väldigt bra utlopp för mina känslor sånna här stunder! 



Förintelsen

Nu har jag bultat in 20 sidor historia i huvudet, och nu sitter jag fan med tårar i ögonen och är skitarg, för jag har hittat en hemsida som drivs av personer som hävdar att förintelsen (koncentrationslägren under andra världskriget där 5-6 miljoner judar dödades) aldrig har existerat! Ursäkta, men vad är det för teori? Varför skulle man hitta på nått sånt, och hur kan man ens tänka tanken när det finns så löjligt självklara bevis för att det har hänt? ÅÅÅÅÅH jag blir så irriterad. Visst, det skulle vara bra om det aldrig skulle ha hänt för jag förstår inte hur människor kan vara så grymma och hänsynslösa och döda över fem miljoner oskyldiga människor. Jag själv skäms över att vara människa ibland helt ärligt. Men gå in och läs om dom här. Tyvärr så är dom ju svenskar också!




Så det här har aldrig hänt? nähä, okej.

Andra världskriget.

Kom hem för 45 minuter sen ungefär, ligger i soffan och pluggar andra världskriget men det går som det går, för jag är så himla ledsen och besviken för en sak så tårarna bara rinner. Men man har sina motgångar i livet tyvärr och det är bara att försöka ta sig förbi dom eller lösa dom på nåt sätt vilket känns ganska hopplöst för stunden. Är samtidigt så arg och irriterad så jag kokar också. Men min eftermiddag kommer bestå av plugg, kanske åker ut med longboarden tillsammans med Amanda och Agri, om jag får för mina andra kompisar det vill säga. Åååhh..

Nu kan jag verkligen somna med ett leende på läpparna, tänka på allt bra och hoppas på det bästa

Sörtutt/Hedåsen

Malin smsade mig förut och frågade om jag ville hitta på nåt, klart ville jag det. Vi åt glass och åkte till hedåsen & sörtutt, träffade även Philip och Jonas innan vi åkte hem igen åt ett varsitt håll. Hemma väntade ett långt "föräldrasnack", haha har man gjort fel så har man. Men nu är i alla fall det utklarat en gång för alla hoppas jag!

Har sovmorgon till halv tio imorgon om man ska tro på vad folk säger? Haha jag hoppas dom har rätt. Men ska fixa lite till med bloggen nu sen sova!


Malin har ju gått lite mellan sin lite utstickande jibbstil och den lite mer söta modeflickan... Vad tycker ni?
Hon är ju grymt fin i båda!

Vill du ligga med mig då?

Om sanningen ska fram - Eric Amarillo

Du äger!

Bloggen börjar ju verkligen likna nåt nu ju, lite småfel här och där som jag stör mig jättemycket på och måste ändra, men det orkar jag inte nu för nu ska jag ut i solen och bättra på min självkänsla genom att läsa boken "Du äger!" av Mia Törnblom. Hoppas det funkar.

Svampbob Fyrkant

Godmorgon allihop. Vaknade av att telefonen ringde för 10 minuter sen, såna stunder vill man bara dö.. Så nu sitter jag i soffan med huvudvärk och kollar på svampbob! Kan ni tänka er att till och med min pappa tycker att svampbob fyrkant är kul? Älskar vår humor!


August Rush

Känner att jag inte har varit så social med omvärlden idag, fast den har inte vart så social med mig heller.. Men sånna dagar behöver man ibland också, har ju vart sjukt trött så det är ju inte så konstigt kanske heller.

Tror aldrig att jag har vaknat så sent som jag gjorde imorse, ändå har jag vart jättetrött hela dagen. Duschade och så, sen tog jag longboarden ner på stan och skulle hämta min moppe hos Agri där han, Amanda och Johanna var. Var med dom en stund, sen följde jag dom till resecentrum, och sen åkte jag hem och har bara varit hemma. Nu ska jag ladda ner August Rush, så himla fin och bra film, om ni inte har sett den, gör det!


Var också i denna film jag hittade min pudding Jonathan Rhys Meyers (han längst till vänster i min header)

Hallå där...

...Alexandra Nilsson, aka KISSIE, vet du hur FUL du ÄR?

Jag överlevde 21 maj!

Kalla mig fjant, men jag har faktiskt haft nån slags ångest inför den här dagen. Gissa varför? 

Två gånger den här veckan har jag nästan fått panik när jag har tänkt på idag, jag vet ju innerst inne att det inte skulle kunna hända (eller?), men jag är så lättskrämd och lättpåverkad av vad andra säger haha. Men när väl dagen kom kände jag ingen större oro, inte varken 03.00 eller 18.00 eller vilken tid det nu var det skulle inträffa... Nu sitter jag ju i alla fall här och jag är väldigt levande! Nästa datum att oroa sig inför är den 21 december 2012...

Var ni lika orolig som jag, trodde ni att jorden skulle gå under?



Längtar inte hit...

Stekarfrilla ♥♥♥

Klipp stekarfrilla och ni får mig på fall DIREKT.

För er som inte har förstått vad stekarfrilla är; Det är alltså när man har långt imitten och kort på sidorna. Har inte frågat dessa killar om jag fick ta bilderna, därför jag har gjort så fult över deras ansikten, haha. Men det var dom enda jag kunde ta för att visa er hur frisyren ser ut. THUMBS UP

Från igår

Jag, Amanda och Agri skulle till Gävle igår för att shoppa. När vi kom till stationen i Gävle såg vi att det gick ett tåg mot Stockholm och det kostade bara 200 kronor tur och retur, och vi bestämde oss lite spontant för att ta det, så det blev en impulsresa till huvudstaden! Vilket kanske inte var så populärt bland vissa av våra föräldrar.. Haha, men det är smällar man får ta. När vi kom fram kändes det som en helt ny värld, okej vi var i Stockholm, men tänk er, vi fick uppleva Stockholms nattliv. Var på stureplan (status, jag vet) och tittade lite desperat efter kändisar, såg inte en enda.. Om jag hade sett Rodney, jag lovar det hade gjort mitt liv! Vi träffade Villeh också (som är med på bilden från mitt mobilblogginlägg) som guidade runt oss lite. Sen stressade vi tillbaks till centralstationen till vårat tåg som gick hem 00.50. Tågresan hem var ju också en riktigt rolig del av kvällen. Tack för en sjukt rolig kväll/natt!
Utanför slottet, dit Agri absolut skulle. Vakterna lämnade sina poster för att ta några kort med oss, får dom verkligen göra det?!
Tror aldrig jag har skrattat såhär mycket, klockan var runt två på natten, folket i vår vagn låg och sov, vi var övertrötta och alla var nog GANSKA irriterade på oss!
Om man lyssnar noga hör man att tjejen som satt bredvid oss på andra sidan gången säger "Fy vad illa det lät", och i slutet säger hon "Nu går jag härifrån", hahahaha åherregud.
Hatar mitt skratt och min röst haha men men. Klockan var tre på natten och vi satt på donken i Gävle och väntade på skjuts hem, haha så fuuuuult!

-

Håller på att ladda upp klipp från igår på youtube, kommer snart upp här men det tar den tid det tar!

Sötaste jag sett


Såg den här på Bellas blogg, satte verkligen ett leende på läpparna.

Mobilblogg

Äntligen hemma i min säng efter en kväll fylld av skratt och gråt, jag har i alla fall haft GRYMT kul! Berättar mer imorn för nu ska jag sova.
Ser säkert ut som en rumpa på bilden men orkar inte bry mig.

Taggad

Ändrade planer, ska göra en skitkul grej nu, är taggad till tusen! Hör av mig om det senare, eller blir nog imorgon. Ha en bra kväll allihop!

Jernvallen

Kolla va duktig jag är och bloggar fastän det är skoltid till och med! Sitter på jernvallen nu och ska ha gympa som jag har ig i. Skitkul! Men en bra grej är att imorse fick jag reda på att jag har mvg i engelska!!! Jag är bäst. Haha, vi hörs sen när jag kommer hem från Gävle så ska jag visa er vad jag köpte då.

Lite snygga

Känns så jävla bra att ha tre av världens snyggaste killar i min header. Jonathan Rhys Meyers, Robert Pattinson & Ulrik Munther!

Bloggen börjar ta sig nu eller vad tycker ni? Tryck f5 om ni inte ser någon skillnad. Tror också att den här headern bara kommer vara tillfällig eftersom det inte är den roligaste nånsin även om man dreglar när man ser dom..

Falling slowly

Kom ifrån skogen till slut, ni fattar inte hur snälla den där familjen är, jag fick mycket pengar och det enda jag behövde göra var att stoppa en pizza i ugnen och få Casper i säng. Sen åkte jag ner på stan och va med Agge Mandi och Emil, söta dom eller inte. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på världens grymmaste låt, den jag la upp under! Kolla videon annars har ni missat något. 

Imorgon ska jag, Amanda och Agri till Gävle tror jag, spendera pengarna då eller spara? Finns ju en hel del jag måste spara till faktiskt... Hatar att allt måste kosta så jävla mycket jämt, kan jag få vinna på lotto eller nåt SNÄLLA GUD.



Who run the world


Panikångest

Jag tror jag har en panikångestattack nu på riktigt, måste lugna ner mig, jag kan knappt andas helt seriöst. Jag sitter ute i en skog och är barnvakt och jag är sjukt rastlös och vet inte vart jag ska ta vägen och jag svettas och andas hur tungt som helst och nu tror jag verkligen till 100% att jorden kommer gå under på lördag och vad fan ska jag göra då? Jag får panik nej nu kom dom hem tror jag, men helt seriöst hejdå.

NU BLIR DET NYTT

Funderar på att göra om bloggen helt och hållet, vet att jag kommer få tillbaka blogglusten då, om bara så för en liten stund..
Sitter med en MacBook i handen, inte en såndära vit utan en sån där som är hur tunn som helst, åh jag älskar den! Can't wait to get my own... Men ska försöka ta tag i bloggen nu, kul att designa, lite mindre kul att blogga!

Bloggpaus?

Sitter i soffan och äter mina nybakta scones och dricker te, mysigt. Samtidigt hör jag hur min katt går och YLAR ute i hallen, orkar inte släppa ut honom. 

Funderar på en bloggpaus, orkar verkligen inte blogga och har verkligen tappat lusten. Men jag återkommer om det isåfall!

Hemma i min säng

Åkte tåg med Martin hem, väldigt trevligt och nu ligger jag i sängen, ska sova, godnatt!

snart åker jag hemåååt

Hej, har ni saknat mig? Klart ni har.

Har inte bloggat sen i onsdags nu så kan väl dra en snabb sammanfattning på vad som har hänt. Torsdag minns jag inte, fredag åkte jag till min mor i Västerås och min fina syster kom hit också så har haft en väldigt mysig och behövlig helg med henne! Nu sitter jag och lyssnar på lite musik innan jag ska åka hem, skönt att komma hem igen men skulle ändå spenderat några fler dagar med min syster. Aja, vi hörs!


systra mi och jag

Spexfoto och longboard med tjejerna

Bästaaaaa! Kommer fler bilder snart tror jag, tog bara dom här lite snabbt från Ebbas blogg.

Efter skolan baka jag och Ebba en kladdkaka, sen åkte vi till stan och åkte longboard med Bella och Bella hela kvällen, asskönt! Och nu ska jag faktiskt sova, godnatt :)

FML

Hatar skolan, blir så jävla stressad prov läxförhör och grejer överallt, så blir jag otroligt arg på min mobil som är så jävla seg och min moped som går cxögfkdökafgöldfkgöakdgasdg orkar verkligen inte.

Spexfoto imorn!

Har varit en riktigt varm dag idag också, så drog till Hedåsen igen. Kom dit lite sent tyvärr, solen värmde knappt längre och det var iskallt i vattnet. Men var där ett bra tag i alla fall med Ebba, Malin, Benny och Gustav. Efter ett tag kom Agnes och Fanny en stund också. 

Nu sitter jag hemma och är taggad inför spexfotot imorn!!! Ska vara djungelmänniskor och jag tror jag har lyckats rätt bra med min utklädnad! Kommer förhoppningsvis massa bilder från det imorn! 


Trött måndag

Okej, inte bloggat sen fredags, dåligt gjort av men jag har faktiskt mina orsaker.

Dels har pappa varit upptagen med datorn hela, och då menar jag verkligen HELA helgen. Sen har jag spenderat största delen av helgen utomhus och på hedåsen, även idag, så jäkla skönt väder ju! Och igår hade ju blogg.se nåt driftproblem så då hade jag ju ändå inte kunnat blogga. Men nu ska jag verkligen försöka, vet att jag inte kommer orka så mycket under sommaren och nu när det har blivit varmt och så utomhus. Men som sagt, dom senaste dagarna har bestått av värme och bad, i lördags var jag på födelsedagsfest hos Ebba också vilket var skitkul! Kan slänga in lite bilder från då, sen måste jag verkligen plugga lite innan jag somnar. 


Födelsedagsbarnet


Orkar inte leta på nå fler bilder, finns hur många som helst från kvällen

I'm so addicted to all the things you do

Sitter hemma nu och äter cheese balls och dricker apelsin juice, ska snart börja baka tills imorgon. Våran klass ska stå på stan imorn och sälja kakor och sånt till vår klassresa. Vi står på förmiddagen utanför systemet så kom dit ;) 

Sen ska jag ut med några och åka longboard eller så stannar jag hemma och umgås med min lillebror som kommer idag och faktiskt inte är här så ofta.. Får se hur jag gör!


It's not like me to walk away

Nya converse

Tjulän, slutade halv 10 idag för lektionerna efter lunch blev inställda. Åkte hem till Ebba, och sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi till sjukhuset. Åh fyfan vad jag skämdes, va hur risig som helst och tror ni inte jag fick snyggaste doktorn på hela björksätra sjukhus? Dog lite 

Sen åkte jag och Ebba till köpis där jag förmodligen hittade min avslutningsklänning, jättefin var den, vit med lite volanger och sisådär. Köpte även äntligen nya converse, haha skillnaden mellan dom nya och gamla är brutal. Också färgade Ebba håret på mig så nu luktar mitt hår sådär fräscht och nyfärgat! Arab black blev de :( Även att färgen hette så haha.


fresh, så jävla äckligttt


Hos Agri

Har håltimme från halv 10 till halv ett så jag och Malin följde med Agri hem till honom. Hade nationellt prov i matte och det gick sådär... Men hehe, finns inge mer att säga hejdå.

Agris illuminati freak bild ;pPPPPP

Lite allmänt

Kommer aldrig ikapp på big brother, är på avsnitt 38 haha och imorgon har jag nationella prov i matte och har jag pluggat? NEJ. Jag hatar mig själv i dom här lägena, får kliva upp halv sex imorgon för att råplugga. Tyvärr har man ju inte en aning om vad man ska plugga på...

Åååhh livet är för stressigt nu, måste behöver och VILL ha SOMMARLOV

Fööörrbannaddddd

Jag blir så himla irriterad på:
  1. Killar som playar runt, som inte har växt upp än och inte har några känslor.
  2. Tjejer som skriver ut på facebook/bloggen hur kasst livet är, och när folk kommer och verkligen försöker muntra upp dom så är dom ändå hur jävla negativt inställda som helst.
  3. Folk överhuvudtaget som är allmänt elaka, tror att dom äger hela världen osv. Vad vinner ni på det? Det är inte direkt så att ni får FLER vänner.
  4. Folk som är tjuriga när man är flera stycken och försöker ha kul. Det klarar jag verkligen inte av, det smittar av sig på alla!
Sen var de inge mer tror jag.. Men har gått och irriterat mig på det här i en vecka snart så lära skriva det nånstans haha.

oj

NU VART DET TOMT PÅ BLOGGFRONTEN, MEN SKA SLÄNGA IN NÅGRA INLÄGG NU, HEHE.

Haft lock för örat sen igårkväll

Som ni ser på rubriken så har jag lock för örat, och det är vääldigt irriterande. Hör jättedåligt och har gjort det hela dagen... 

Idag har jag bara segat hemma och plockat undan för våran städhjälp kommer imorgon igen. STÄDHJÄLPEN♥♥♥ Slipper damma och dammsuga och det är underbart. Nu ligger jag och tittar på tapeter eller färg till mitt rum, har verkligen INGA idéer, men jag vill att rummet ska bli något "unikt" och gärna lite retro för det tycker jag är hur snyggt som helst. Men som sagt har inga idéer så om någon ville hjälpa mig skulle det vara uppskattat!


Google fattar ju tydligen inte vad retro är för någonting så det här var den enda någorlunda bilden jag hitta, men jag vill inte ha mitt rum så ljust vill ha lite mer dom här färgerna:

Så himla mysigt och fint!


grabben, hur fan orkar du leva med dig själv?

idiot

gårdagens


I'm helplessly needless, and needless to say I owe you

Kanske dags att börja ta tag i det där med bloggandet.. 

Igår blev det jag, Malin, Ebba och Bella till slut, var hemma hos Malin först och sen drog vi till Henrik där massa va. Trevlig kväll var det, dock blev det jävligt sent så nu är jag helt slut. Är så sugen på godis så jag tror jag åker och köper det sen, och sen lägger jag mig och plöjer genom några BB avsnitt. 



RSS 2.0