trött

Ligger i sängen och vaknade en aning för tidigt på grund av ett sms, så nu kan jag inte somna om men sånt är livet. Ska väl åka iväg till ica och köpa lite grejer till grillningen ikväll med Malin, Ebba, Bella och Daniela. Kommer bli hur mysigt som helst tror jag!

värt inlägg

Ringde och grina lite till min bästavän, behövdes. Nu är jag rätt nervös för en grej, hehe men vi hörs senare!

KÄRLEK


Dans på folkets huuuuus

Gick till skolan igår, va fortfarande rätt sjuk men gjorde verkligen rätt i att gå för vi dansade med dansinspiratörerna på eftermiddagen, lite pinsamt först men sen var det bara kul! På kvällen skulle vi också till folkets hus och dansa med alla nior i hela sandvikens kommun, och det blev en av dom roligaste kvällarna i mitt liv! Det var verkligen sjukt kul! 

Nu ligger jag hemma i soffan med Ulrik Munther i öronen, ska nog bara va hemma och ta de lugnt ikväll. Slänger in några bilder från igårkväll också, tog dom från Josefin, hoppas det inte gjorde nåt :)


Den här goa killen fick jag några danser med 

vill ni ha mer, hoppa upp och ner

Sjuk och hemma idag, synd eftersom jag och Malin skulle sova idag och ta longboardsen till skolan imorn.

NU: Big Brother.

okej?!?!?!?!??!?!

Logga in här och tänkte typ. Jag ska bara kolla min statistik, för den lär ju ha sjunkit lite nu när jag inte har bloggat nåt. Så går jag in och kollar. Så har den åkt uppåt som värsta raketen! Så då ba kände jag för att göra ett inlägg.. Hehe. Men hur kommer det sig? Någon som har länkat mig eller?!!?!

Men mina dagar har väl bestått av vänner och longboard sen jag kom hem i princip. Och idag började skolan, det känns väl sådär. Har under dagen bara fått ondare och ondare i halsen, så nu ligger jag i sängen med en kopp honungste. Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av big brother, sen sova. Och att våran kära Rodney Da Silva har åkt ut är ju bara för bedrövligt!

kom och hjälp mig

Livet suger stenhårt nu alltså, haha nejdå men man ser hur alla är ute i solen, åker longboard osv, så sitter jag här instängd i ett tåg? Plus att jag mår illa och har ont i huvudet... Suger. Förlåt för kanske äcklig bild, men det där skulle man inte tacka nej till nu!

on my way homeeeee

Gårkvällen spenderades hemma hos några gamla kompisar till mamma, va ganska slappt, inte så kul för mig men ibland är det saker man lär följa med på. Imorse stack jag ut på en löprunda igen, rätt duktigt av mig tycker jag! Men fick dock jävligt ont i benhinnorna så jag fick ha på nån smörja mot inflammationer, hade på det för säkert 3 timmar sen och det är som att det brinner på smalbenen.. Jaja, nu är jag påväg hem i alla fall, rätt skönt ändå, och när jag kommer till sandviken ikväll ska jag sova hos Victor! Och förstår om min blogg är förjävla tråkig nu, men har som sagt ingen dator = inga bilder. OCH DET SUGER DASE.

äcklad

Men nu har jag tryckt i mig så mycket påskmat, godis och fika så jag vill bara spyyyy. Har aldrig varit så äcklad av mig själv så drar ut och springer nu för att sen åka vidare och äta ännu mer påskmat. GAAAH. I övrigt så har jag legat ute i solen hela dagen i bikini, 20+ är inte helt fel.

AARGHHH...

Jag trivs inte med er, jag gör inte det.

föfan va gött me påsk

Sitter hos morfar nu och fikar med mamma, lillebror och Ludde.
Morfar kom hem från thailand för några veckor sen, så när jag kom hit fick jag en rosa klocka, riktigt snygg faktiskt! :) Ska nog vidare till min älskade lilla kusin senare, sen blir det leta ägg! GLAD PÅSK

sunnedrälling

Men nuså, vart ute och hängt på Sunne hela dagen med Bella och Longboarden. Dock inte min.........
Träffa lite folk som jag inte har sett på länge så de va väl kuuuuel. Avsluta kvällen med a-traktor hahaha, men fick i alla fall träffa Linus som jag knappt har sett sen jag gick i sexan! Nu ligger jag här med min bff Bella och hon gör min dag och alla dagar ♥


Bild från dagen, ISN'T SHE BEAUTIFUL, är stolt över att säga att hon är min bästa vän

kula i näsan

Måste säga en sak, jag dör allvarligt. Hur jävla stor näsa har inte jag, blir rädd för mig själv, fick upp en HEL spelkula, alltså ni vet en sån där normalstor i ena näsborren!!! Så skulle jag blåsa ur den men det gick knappt för den satt så hårt och långt in så blåste jag och helt plötsligt pös det ur ögat. Så det kom typ luft ur ett hål i ögat!!! Ååååh jag dog typ hahahahahahah hejdå

jävlar vilken rolig information

Världens bästa syster Frida hämtade upp mig i Karlstad igår, så åkte vi direkt till Grums, åt på donken osv. Sen hämta vi upp min tremänning Karl och hans kompis och åkte till nån håla borta i Säffle och tittade på Fridas pojkvän när han spela fotboll, stalkervarning kanske.. heh
Aaaaa, men sen kom Fridas kompis Bella till henne och vi typ grillade burgare, och sen åkte vi ut på någon roadtrip haha åjavene, åkte först till Karlstad, sen Kil och sen tillbaks till Grums. Vi kom hem typ två och då gick vi och la oss direkt, men fan va roligt det va!

Idag gick vi upp direkt och gick äggpromenaden i Grums, sen åkte jag och Frida till mina ÄLSKADE farmor & farfar och åt där. Sen skjutsa hon mig till Bella i Sunne så nu sitter jag här och Bella tjatar och jag orkar inte lyssna men aaaaa nu ska vi gå ut hejdå

Vill bara säga att jag har världens bästa, roligaste, stördaste släkt.


systeryster


schteeekarfrilla ♥

Killar, om ni vill ha många tjejer - skaffa stekarfrilla. Fan va snyggt det är! Ni som inte vet vad det är. Ni är fan efterblivna

obekväma tåg är det värsta jag vet

Bråkade med pappa imorse, slutade med att jag fick skita i longboarden och slänga mig på mopeden. Hann inte ens stanna för några bommar som va påväg ner över vägen, ops lite busig hehe. Så nu är jag väl typ halvvägs skulle jag kunna tänka mig, bytte nyss tåg till ett så fruktansvärt obekvämt och jag ska sitta här i 2 timmar..

hejdå viken

Tåget går halv ett imorgon så det kanske är dags att sova nu. Skulle ta moppen ner till rese, men kom på att jag ska ha med två väskor plus longboarden så det kommer ju gå åt helvete! Haha, men det här blir nog sista inlägget innan jag åker, uppdaterar säkert där borta!

Godnatt!

tack till er illuminati

Illuminati ska väl göra folk "besatta"? Med den här låten har dom i alla fall verkligen lyckats, för jag är fan besatt av låten, videon, historien i början och jag tröttnar aldrig.

först depp, nu mår jag illa

Sitter och tycker synd om mig själv tillsammans med en kaksmet... Det är ju gott dom två första tuggorna, sen mår man bara illa. Orka mina deppinlägg på kvällen då. Men seriöst, hatar att va ensam. HATAR.

marabou mango finns ingenstans.........

Hatar att jag inte har en dator.. tror jag kommer tjata hål i huve på er om det. VILL HA DATOR.....

Idag så vaknade jag och fixade mig och åkte ner på stan och fikade med Malin. Vi prata om allt möjligt, mysigt som bara den. Sen gick jag och va med Agri, Amanda och Elin och var med dom typ resten av dagen. Fick reda på att jag skulle åka till Sunne tidigare än planerat imorn så lära åka hem och packa, och på hemvägen gick jag in på både ica och statoil och leta efter en marabou mango men det finns ju ingenstans i ruttna Sandviken.. Så jag fick bli utan.

Imorgon anländer jag i alla fall till Karlstad halv fem och på kvällen skulle jag grilla med min underbara storasyster och hennes kompisar. Också ska vi byta julklappar, borde väl va dags nu eller vad tycker ni? ;)



varför måste du framstå som en idiot när du vet att du inte är en?

-

du gör mig olycklig

Känner mig helt handikappad utan datorn, och utan den ligger jag bara i sängen och tänker och kan inte gö nåt annat.. FML typ. Men ska sätta på en film och sen försöka somna så det blir morgon så fort som möjligt. Och kan ju tillägga att den där 30-dagars saken sket ju sig nu när datan dog. Emo inlägg.

mysigt med mousse i strumporna

Nu sitter jag i Ebbas säng medan hon springer runt och packar. Vi har käkat på Viking idag, hawaii och BEASÅS♥♥♥♥♥ förgyller min dag det. 

Sen va vi på Norra IP med massa folk tillsammans med kubbspel, fotboll osv. Jag känner inte dom sådär jättebra men fan va kul dom tjejerna verkar va! Sen åkte vi till ica och handla åt Malin, hem till henne med det, sen till Ebba och nu står hon och sprutar hårmousse i mina strumpor. Hahahaha, orkar inte.......... 

Jag & snygg Agnes på stan här om dagen!

blåser håååret

Just nu sitter Ebba och blåser mitt hår, mmmmmmmmhmmhm liite skönt... Sen ska vi väl ut på skojigheter, kanske skulle färga mitt hår men jag vet inte ja! Skulle dock verkligen behövas..

Blir så irriterad på folk som ska förstöra, höll på att dö imorse för jag blev så irriterad... Men jaja, imorgon ska jag fika med Malin & Benjamin! Mysigt. ♥

grillning i högbo

Nyss kommit hem från en mysig grillstund i högbo, ligger i Ebbas säng nu och känner hur verkligen hela jag luktar grillkorv. Haha. På vägen hem höll jag på att få soppatorsk, så Benny fyllde på bensin, och inte bara halv tank eller så, utan hela! TACK!!! Men nu ska jag och Ebba se på film eller nåt trorja, puss på er!

uppdatar lite snabbt med pappas jobbdata

Har nyss städat hela huset.. Eller i alla fall plockat undan allting. Ingen mer dammsugning eller dammning för mig i framtiden! Vet ni varför? ;) 

Vi har skaffat städhjälp! Så himla skönt, hatar verkligen att damma... Nu ska jag käka lite granna sen ska jag ut med Ebbs igen som resten utav dagen!
Vet inte hur bilden ser ut för det blänker så mycket i skärmen så jag ser inget :'(

nyduschad och allt

vaknade och var så himla äcklig så jag hoppa in i duschen direkt.. Nu sitter jag och väntar på att Ebba ska vakna, och bloggar från mobilen :'( saknar datorn.. Men nu hör jag hur hon börjar vakna till lite därinne så ska gå iväg och göra i ordning lite frukost! söt bild på na från igår

whaaaaaaaaat?

OJ har inte uppdatera någonting sen jag vaknade imorse.. Men hoppade upp direkt och satte igång att baka till min kära bror på hans lite försenade födelsedag. Kladdkaka, chokladbollar och havreflarn, MUUUUUUMS.

Sen åkte jag ner med Ebba på stan och vi har typ åkt runt och träffat lite folk osv, nu sitter jag hemma hos henne och sen åker vi hem till mig och sover. Kommer kanske mer uppdatering under kvällens gång...................... Haha och juste, måste visa en ägig scen från "dumma mej", underbar film!




låt mig somna och leva i drömmen

Låt mig somna igen och drömma drömmen jag drömde, för allting var rätt det fanns inget som var fel. Det var skrämmande verklighetstroget och exakt så jag föreställt mig. Jag var så lycklig och det fanns ingenting annat jag hellre ville. Förstår inte varför min hjärna vill plåga mig såhär eftersom jag vet att drömmen aldrig kommer bli sann. Det läskiga är att igår såg jag ett stjärnfall och jag önskade mig något. Jag önskade mig det första som dök upp i mitt huvud och det var exakt det jag drömde inatt. Om jag kunde skulle jag ge hela min livskraft för att få önskan att slå in. Jag skulle hellre sova för alltid och leva i drömmen än att vakna upp till verkligheten. Så pass underbar var den. Men så otroligt frustrerande att det bara var en dröm. För den var verkligen perfekt...

r.i.p min dator

Min dator funkar inte! Och min värld går seriöst under... Äckel virus eller nåt är det, så är inne på min brors mac nu som jag inte fattar nånting av så orkar inte sitta vid den så länge. Plus att jag mår så jävla illa så jag kommer spy vilken sekund som helst.
Kom in för en timme sen efter att ha varit ute med Malin och träffat folk, men ne nu kan jag inte sitta här längre måste springa och spy hejdå.

6 - en bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Har ingen bild på oss tillsammans på den här datorn. Får bli två vackra bilder på han istället!




äckel dator som laggar ihop pga GOOGLE

Kom hem från Forsbacka för en timme sen ungefär. Nu sitter jag och min bror i soffan bredvid varann med en varsin data i knät.. Sociala?
Det skulle vara så kul om han också bodde här i Sandviken, jag märker att jag har saknat han när han kommer hit och hälsar på. Och det är så skönt att få någon att dryga med ;)

Senare ikväll ska jag nog va med Malin, får se vad vi hittar på. Men någe skoj blire väl!

tjenare allihopa

Sitter i forsbacka nu och är barnvakt åt Ture.. Vi äter maränger och har det mysigt. Ska nog ta oss ut i det vackra vädret. Skriver mer sen!

dumma mej/despicable me

Nu ska jag se den här filmen med Ebba, hoppas den är bra! Verkar så iaf, hihi



5 - en gammal bild på dig själv

I min bästa tid - fjortistiden

idag har jag mycket skvaller att berätta må ni tro!

Ska börja med att berätta att nu kan ni kommentera igen :) Kör så fingrarna ryker.

Vi fick sluta vid lunch idag = PÅSKLOV, och då fick ALLA sluta samtidigt, liksom hela högstadiet. Så alla sprang ju omkring och skrek som massa hönor som om vi hade fått sommarlov! Och lärarna hade ju till sin ursäkt att de skulle ha ett "möte", men det var slagsmål på gång. Eparaggarna mot Blattarna, va riktigt spännande där ett tag ju! Men sen kom polisen och då drog alla. Men sen va jag och några till på donken på kvällen och där va de riktigt spännande, kom en mamma med kätting och grejer mot blattarna, man ba vaaaaaaaaaaaa...? 

Sen har jag varit uppe på vattentornet idag, utsikt över hela viken. Det va lite fränt.


fan va drygt

Måste återställa kodmallen för att ni ska kunna kommentera igen... dryga jävlar!

den vackraste stunden i livet var den när du kom

Pluggar lite, måste tänka på spanska betyget.. :( Och det går inte att kommentera bloggen just nu, tror jag. Ska försöka ta reda på varför, så länge får ni hålla fingrarna i styr för jag vet hur jobbigt det är! Haha orkar inte hejdå.




4 - en bild på en tid du saknar


nyyyyy design

Som ni ser har supergulliga Alice gjort en ny design åt mig, blev riktigt nöjd! 

Idag i skolan satt halva klassen ute och stekte i solen i BARA T-SHIRT!??!! Kan ni förstå? Vädret är fanimej UNDERBART. Efter skolan hade jag utvecklingssamtal, som var lite mindre underbart. Har sänkt mig i tre ämnen, varav ett av dom var ett IG. Så de måste jag jobba upp! Men nu ska jag kika lite BB, hade så bra och puss på alla, puss på livet!

varsågod linnea!

här är din nya design, hoppas du blev nöjd! iallafall, jag heter alice & jag har gjort ny design till denna fina tjej! ni kan även kolla min blogg om ni trycker HÄR
hejdå från mig! 


skrållans kattungar

Två dagar gamla.

3 - en bild på någon i din familj

Min kära far, dock väldigt gammal bild. Han är äldre och snyggare nu ;)

kass spanskalärare

Sitter på spanska lektion nu, som som vanligt slutar i en jävla debatt om otto och hur han lär ut. Nyss sa han att han skulle sluta som lärare. Haha herregud, aja vi har samma diskussion varje lektion och det blir aldrig bättre. Efter skolan ska jag hem till ebba och titta på hennes kattungar! :) haha oj vilken show otto har. Måste nog lägga undan mobilen nu..

2 - en bild på dig själv

Rätt ny bild... Fast ;pPPp

JAG HATAR DET HÄR...

Bara gå.

1 - någon du umgås väldigt mycket med

Får bli Agri.

glass i järbo!

Hemma efter en riktigt najs eftermiddag med Ebba. Vi tog mopparna och åkte runt lite, köpte en varsin ben & jerrys och fundera en stund på vart vi skulle äta den. Tro det eller ej, men till slut hamna vi i Järbo! Haha, vart dock lite kallt och ingen ville låna ut kläder heller.. Dåligt synd om oss, eller hur? 

Nu ska jag titta på BB och sen sova, natti!

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN.

Vilken kille på din skola är finaste 1-5?
Vilken tjej på din skola är finaste 1-5?
Det finns ingen speciell kille som verklien är att-dö-för-snygg. Men tar dom jag tycker ser bäst ut!
1. Hampus Kurvinen
2. Benjamin Nilsson
3. Jesper Törnberg
4. Linus Törnström
5. Emil Pihl Kugge

Och det här är tjejerna jag kommer på just nu.. Men det finns definitivt fler fina tjejer på murgårn än killar ;)
1. Alva Hörnfeldt
2. Matilda Myllykoski
3. Carolin Lindgren
4. Alva Jortsö
5. Diana Österberg 

Vart köpte du din longboard, och hur mycket kosta den?
På boardlife.se, 2 599:- tror jag.

Varför flytta du ifrån din mamma i västerås?
Lång historia, men jag trivdes inte helt enkelt, på grund av privata orsaker.

Vilken låt är din favorit låt?
Har olika hela tiden, men just nu lyssnar jag mycket på volbeat. Så Magic Zone, Thanks och E.T av Katy Perry också!

Hur många besökare har du varje dag? :)
Allt imellan 30-60 haha.

vad faller du för hos en kille?
Att han beter sig på ett gulligt sätt och säger gulliga saker till mig, haha sånt kan verkligen charma mig och det faller jag för direkt!

har du nån gång funderat på din läggning?
Funderat och funderat, det är väl klart jag har tänkt tanken typ, "undra om jag är lesbisk eller bi?" haha, men det är ingenting jag känner att jag behöver fundera över egentligen, jag känner mig väldigt hetero ;)

Hur många besökare har du ungefär varje dag? :)
Samma som där ovanför, 30-60 :)

Vad skulle du göra en dag om du vore osynlig? :)
Jag skulle nog komma hem till er ;) haha, också skulle jag spionera på massa folk också skulle jag snatta från affärer, hahahaha

Om du skulle till en öde ö och bara fick ta med dig 3st saker.. vad skulle du ta med dig då? :)
Mobilen, något att äta och något sällskap!

Är du på g med nån nu? Är det han som du var tillsammans med förut? :)
Nej

Är du lycklig?
En pojkvän på det här, så JA!

Är du väldigt social?
Nja, inte i stora sällskap eftersom jag är så jävla blyg. Men om jag är med några jag känner bra och som jag känner mig trygg med så är jag väl social.

Varför är du så fin ? ;)
Frågan är varför DU är så fin!

vad tycker du om den här klänningen att ha på nians avslutningsfest/skolavslutning/"bal" ? 

http://www.asos.com/Rare/Rare-Pom-Pom-Trim-Swing-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1532042&cid=8799&Rf-200=20&Rf-800=-1,59.885&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Cream&r=2

Om du har smycken och några snygga skor till blir det hur najs som helst, men annars var den för enkel tycker jag.

vad ska man göra om man håller på att förlora sin bästa vän, men inte är säker på om det är värt att lägga ansträngning på att få det och bli som förut igen?
Först och främst tycker jag du ska prata med hon/han om hur du känner. Om det ändå inte blir någon skillnad borde du börja umgås med annat folk och söka dig till nya sällskap, bli inte låst till din gamla kompis.
Det är klart man inte vill förlora sin bästa vän så du ska göra allt såklart för att inte göra det. Men om hon/han har förändrats och det är därför ni glider isär så finns det inte så mycket att göra, tyvärr.



KÖR PÅ DET HÄR... IGEN.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en tid du saknar.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Skön jag är som aldrig avslutar dessa, haha... Men den här behöver man ju inte skriva något på, bara slänga upp en bild. Det måste jag väl klara...?

ÄCKEL FALSK.

Nu är jag så grymt irriterad så det finns inga ord för det. Förut kokade det i mig bokstavligen. Fattar inte hur en människa kan vara så falsk. ÅÅÅH. Men går inte in på detaljer. Men som tur är kommer min Ebba snart hit och förgyller resten av min dag. Och hon tar MOPPEN hit! ♥♥♥ Ska nog ut och åka lite, hur tuffa? Haha, nej men är sugen på glass så drar nog med mig henne till affären!

Ska nog ta och svara på frågestunden nu också, verkar inte trilla in några fler frågor :)
Söt pluppan!

DET HÄNDER FÖR SÅ MÅNGA...

...att dom får en andra chans. Jag fortsätter att hoppas, men kommer ingenstans.

BORTA BRA, HEMMA BÄST. ELLER?

Nu är jag hemma i Sandviken igen! Helgen har varit underbar. Orkar inte skriva allt vad vi har gjort, men jag har träffat folk jag inte har sett på länge och så, så det är najs. Nu på fredag kommer Victor till Sandviken också, det taggar vi till! Har inte sett ungen på år och dar känns det som. Nä, nu ska jag få tummen ur och gå och käka lite, sen ska jag lägga mig och titta på Donnie Darko! Fråga mer på frågestunden också!


Isabelle Eriksson jag älskar dig. ♥

SÄLLAN STATISTIKEN LAGGAR.

Kfkflbkiodjrgpwmcpas,354kklsdfm dsgsg.s öglks

-


Fråga vad som helst, svarar på allt. Tror jag!

AGRI GOES WILD.

Sovit tre timmar inatt, asskönt ;ppPP

Nu står Agri och dansar för mig i Bellas kök. Alla kan väl gissa till vilken låt. Born this way! Haha, så ful han är.
Senare idag ska vi med farmor & farfar och pappa och äta på Nils Holgersson, gott fast. Pusshej.

GRATTIS LILLEBROR! ♥


Tretton år idag, sjukt hur fort tiden går.

VÅGAR INTE SOMNA OM...

Har sovit 45 minuter sammanlagt kanske, om ens det?
Äckliga förkylning och dumma öron!!! Vaknar av att jag knappt kan andas för det är så mycket slem och hosta i halsen och jag mår bara mer och mer illa för varje gång jag vaknar, höll på att spy sist jag vaknade och då var klockan 20 över 4. Haha hur ska detta sluta, vet ju att jag måste somna nån gång...

BELLA OCH AGRI SNARKAR IKAPP TYP.

Juste, hade ju en blogg också..

Nu är jag och Agri i alla fall i Sunne! Agri och Bella ligger bredvid mig och sussar så sött..
Åkte till skolan idag även fast jag inte kände mig så himla frisk, är ännu värre nu. Tror jag håller på att få öroninflammation och förkylningen blir bara värre. 
Men gjorde nationella i engelska, gick helt okej tror jag. Sen åkte vi till Sunne direkt efter lunch, och vi har typ varit med Bella, och Fia en stund också, sen vi kom. 

Känner sån jävla empati för en kille i min skola som tydligen skulle flytta till Danmark idag. Han gick och grät i skolan, såg även en lärare som gjorde det och några klasskompisar till han också. Usch, tänk att flytta till ett helt okänt land. Känner honom inte så bra, men har varit med honom några gånger när jag var tillsamans med Hampus. Stackare... Hoppas han får det bra där nere i alla fall.


SAKNAR ER TJEJER!

Tomt utan er i skolan!

SJUUUUUUUUK.

Jahapp, så blev man sjuk då... Somnade två inatt till slut, och nu väger mitt huvud hundra kilo och det gör svinont att svälja. Måste bli frisk till imorgon... 

Nu ligger Larsa och kloar på mitt ben och jag sitter och tittar på Disney channel, det räddade ju hela min dag kan jag säga. Vi har aldrig haft den kanalen förut, så tack vem det än är som har fixat den <333

MEN HÖRS.

Men fyfaaaaan, ligger i sängen och kan inte sova! La mig tio idag och skulle för en gångs skull lägga mig tidigt, men tror ni det gick? Nej, för då ska jag ju bli asförkyld och har ont i halsen och huvudet och kan inte andas och har massa äckligt hostslem i halsen, PLUS att det kliar i örat, eller nej, det kliar fan ända in i hjärnan så jag kommer inte åt det heller! Och jag är så trött så jag skulle kunna somna på en sekund men då vaknar jag bara av att jag inte kan andas typ.... ORKAR INTEEEEEEEEE.

IT HURTS.


BARNVAKT ÅT CASPER.

Bra uppdatering idag! Orkar inte skriva nåt nu heller egentligen, är svintrött som vanligt och har varit det hela dagen också. 

Men efter skolan följde jag med Agri en stund hem till honom, efter en stund fick jag ett sms av Caspers mamma som undrade om jag ville va barnvakt, klart ville jag det. Så pappa hämta mig och skjutsa ut mig dit och VILKET UNDERBART VÄDER. Dom hade nyss ställt ut studsmattan och den stod mitt i solen, så vi var ute och hoppade i över en halvtimme säkert, haha kul att få vara som ett barn igen. Sen kom jag hem, och har varit duktig och städat och pluggat.

Imorgon ska jag börja packa också för på fredag åker vi, åååååh taggar som fan!!!!

GODNATT!

Efter ett kvällsbesök från Agri med massa nybakta bullar, så tar jag kvällen för nu är jag jävligt trött!

Tagga fredag, då åker jag och Agri till Sunne, kommer bli så sjukt kul!!!


Då kommer vi bo hos den här tjejen, världens finaste.

KANELBULLAR.

Åh vad jag har sovit dåligt inatt! Eftersom jag somnade på soffan igår så va det helt omöjligt att göra det sen på kvällen. Somnade till en stund tio i ett och det var hur äckligt som helst, min kropp sov fast min hjärna var vaken liksom, också drömde jag fast jag var vaken, så kunde jag inte röra mig i drömmen, det gick verkligen inte, jag var som förlamad. Och då kunde jag inte röra mig i verkligheten heller, paniken började komma krypandes lite smått! Men till slut lyckades jag lyfta på huvudet så jag "vaknade". Men samtidigt var jag vaken hela tiden... Jättekonstigt var det. Men nu är jag i alla fall hur trött som helst.

Nu för att hålla mig sysselsatt och vaken så det inte blir som igår, ska jag sätta igång med bullbak! Senare blir det då en nybakad bulla eller två med ett stort glas mjölk framför big brother... Inte mycket som slår det ;)

SLITEN TJEJ.

Somnade på soffan i nån timme nyss, behövdes verkligen! Höll på att somna i skolan idag och jag är fortfarande helt död, så nu ska jag gå och tvätta bort sminket och lägga mig och kolla på big brother resten av kvällen. Har ändå inget bättre för mig.

SLANK NER FINT I MAGEN DET.


BEARNAISESÅS I MITT HJÄRTA.

Nu ska jag och pappa ut i det soliga vädret och grilla lite fläskfilé, sen blir det pommes till det och min älskade BEARNAISESÅS ♥♥♥♥!

Ebba och Malin är i sälen nu, lyxbarn... Okej ska inte klaga, jag var ju i Åre en hel vecka för inte så längesen. Men hoppas ni har de superbra brudar! Ser i alla fall så ut på facebook ;)




BETA HOUSE.

Nu har jag och pappa nyss ätit tacos, ska snart sätta oss och kolla på en film med en påse cheeze balls, eller i alla fall jag. American pie the Beta house blir det! Skönt att få vara ensam med pappa ibland, Anna åkte till Portugal imorse, det var därför jag skulle till Arlanda om ni undrade. Men orkade inte följa med. Hoppas hon får det superbra där nere i alla fall!


Bild på vad jag fick med mig hem från valbo.

VALBO KÖPCENTRUM.

Åker iväg till valbo med pappa en sväng, kanske äter en bit och shoppar lite, mysigt!

OM ALLT.

Det var bland dom första dagarna i skolan. Vi hade lektion och jag och Malin gick för att hämta en penna i skåpet. När vi kom tillbaks till lektionen fick Malin ett sms av en kille på skolan som frågade vad jag hette, och hon frågade mig om hon fick ge honom mitt nummer. Malin och Ebba skrattade åt det, så jag trodde det var något fel på killen, att han var skitful eller nåt sånt. Så jag sa att dom inte fick ge honom mitt nummer. På rasten gick vi förbi parkeringen på skolan där alla mopeder stod, de stannade till vid en moppe och sa, där bak på kanske du sitter snart! Jag frågade varför, och med massa fnitter sa de att det var hans moppe. Jag brydde mig inte så mycket, jag visste ju inte ens vem han var eller hur han såg ut. Men i slutet av dagen efter att ha tjatat hål i huvudet på tjejerna om hur han var, vem han var och hur han såg ut, så tog jag till slut hans nummer. Jag minns första gången jag smsade honom, jag satt i bilen påväg hem. Jag fick svar från honom rätt snabbt, och vi smsade resten av dagen då tror jag. Jag var spänd inför att se honom i skolan nästa dag, men såklart var han inte där. Faktum är att han var sjuk i nästan två veckor, men vi fortsatte smsa och jag blev bara mer och mer intresserad av han. Dagen han blev frisk var inte jag i skolan istället, vi var lediga i min klass den dagen, så jag låg hemma och sov. Men dagen efter det, såg jag honom för första gången. Jag såg honom aldrig på riktigt nära håll, jag vågade knappt kolla på honom heller. Jag minns att jag satt på en svenska lektion, och han smsade och frågade vilken sal jag var i. Det visa sig att han satt precis utanför, och när lektionen började närma sig sitt slut bultade mitt hjärta rätt hårt kan jag säga. Jag smet ut så fort jag kunde, jag var för nervös för att titta på honom. Det var samma dag, eller några dagar efter det, som han kom hem till mig första gången. Och det var första gången jag såg han på riktigt nära håll. Jag var hur nervös som helst, och jag tror han också var det för han tvekade fram och tillbaks massa gånger om han skulle komma eller inte. Men till slut bestämde han sig, och då ringde han mig också för första gången för att fråga om vägen. Jag gick upp till vägen och mötte honom och hans kompis när dom kom på hans moped, och när han tog av sig hjälmen var han finare än vad jag hade föreställt mig till och med. Vi stod där och prata en liten stund, innan dom åkte. Efter det träffades vi nästan varje dag i en hel vecka, om inte mer. Kvällen den 5 september blev vi tillsammans. Och nu såhär efteråt vet jag att jag inte kände honom så bra då, men jag var så kär så jag ville inget annat. Allt rulla på, vi bråkade en del men det löste sig alltid. Jag vet att det till en stor del berodde på mig, all skuld låg inte på mig men, jag vet att jag var väldigt krävande och svartsjuk som flickvän men det berodde på att jag var så rädd och förlora honom och så otroligt kär. Och om jag hade kunnat spola tillbaks tiden och bete mig och göra på ett annorlunda sätt, så skulle jag gjort det. Det var två gånger jag var väldigt nära på att förlora han, vi bråkade då riktigt mycket, men jag fick reaktionen från honom jag ville, han skrev att han inte ville förlora mig och att jag inte kunde lämna honom ensam. Det var ju det jag ville höra, jag ville ha den reaktionen för att veta att han älskade mig. Och det var dumt gjort av mig. Men den 28 december, efter nästan fyra underbara månader tillsammans hade vi ett bråk som blev slutet för oss. Jag hade varit så lycklig med honom, han hade gjort mig till den lyckligaste tjejen på jorden, jag ville dela livet och allting tillsammans med honom. Jag kände en otrolig trygghet med honom och med hans familj, och känslan jag kände kunde jag inte förklara för någon. Jag ville vara i hans trygga famn föralltid och jag älskade att somna i hans armar. Jag ljuger inte när jag säger att jag var beredd att offra allt för honom. Men den där kvällen bettede jag mig riktigt pissigt. Jag var en riktig pina, och vi bråkade över något så onödigt så det inte var sant. Jag tror vi var vakna hela natten, han gick iväg, men kom tillbaka och jag vaknade ändå med hans armar kring mig. Det var lite stelt mellan oss på morgonen när vi åt frukost och så, han var ovanligt kall men jag tänkte, det här fixar sig. Slutet för oss fanns inte ens för mig, jag hade inte en tanke på det. På nått sätt var vi ovänner hela den morgonen ändå, jag gick runt och var tjurig och ledsen för jag vela ha den där bekräftelsen från honom igen. Och när han frågade hur det var med mig svarade jag inte, och då blev han irriterad på mig. Och det förstår jag. Han stack iväg på träning och jag satt kvar på hans rum och grät. Till slut packade jag ihop mina grejer och började gå hemåt, huvudet var så fulla av tankar och jag skickade iväg ett sms som bröt allt. Jag tänkte inte på vad jag gjorde, jag sökte fortfarande efter den där bekräftelsen, och jag trodde på fullt allvar att den skulle komma. Dagen gick, och det var först på kvällen jag började förstå vad jag hade gjort. Paniken i mig började sprida sig, men det var redan för sent. Det var slut. Och jag kunde inte fatta. Jag var helt förstörd, jag bara låg i mitt rum och grät. Till slut tog tårarna slut och jag bara låg där och försökte inse vad som hade hänt. Men det gick inte. Vi pratade även i telefon den där kvällen, det gjorde så ont i mig, jag ville verkligen mera, jag kunde inte förlora honom. Vi träffades dagen efter på resecentrum, jag satt inne i väntsalen och väntade på honom, jag kände fortfarande ett hopp för oss två, jag ville hålla allt uppe. När han kom la han sin hand på mitt ben och tittade på mig. Vi satt helt tyst en stund. Sen gick vi ut och pratade, jag började gråta men han stod bara helt stel. Jag höll om honom men han kramade mig inte tillbaks. Jag ville verkligen hitta en chans till att fortsätta, jag sa att jag skulle bättra mig, jag ursäktade mig själv tusen gånger, jag försökte med allt, men han ändrade sig inte. Han ville inte mer. Det gjorde så ont i mig, men jag var tvungen att acceptera det. Jag började gå därifrån, men vände mig om och frågade efter en sista kram. Sen släppte jag honom, jag lät min livskraft gå. Och jag gick åt ett annat håll, helt förkrossad. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag kände en känsla som inte gick att bota. För stunden ville jag faktiskt dö. Jag kunde inte tänka klart. Och det fanns inget värre alternativ än att åka hem och sitta själv med alla tankar hela kvällen. Det vågade jag inte. Jag ville hellre dö. Till slut åkte jag hem till Malin som då var ett väldigt stort stöd för mig. Jag kunde ha kul med henne även fast det gjorde ont i mig hela tiden, och jag tänkte på honom hela tiden, men jag kunde ändå släppa det lite för en stund. De resterande dagarna fram till nyårsafton var ett rent helvete, jag orkade ingenting, och på nyårskvällen när jag var med Malin brast det på riktigt. Han skrev saker som att det kändes konstigt att skriva att han inte älskade mig, att han inte ville förlora mig helt och hållet, att han verkligen ville vara min vän och lita på mig till hundra procent. Och det kändes bra samtidigt som det kändes riktigt jobbigt. Jag hade honom, men ändå inte. Dagen efter blev vi ändå ovänner, och då blev vi ovänner för gott. Han raderade mig på facebook och msn, och vi pratade inte längre, mitt liv var en riktig röra, jag höll på med andra killar, jag trodde jag var kär igen, men så lätt är det inte att glömma någon. Det var för att komma över honom jag höll på med andra, men det ville jag inte erkänna för mig själv. Jag försökte övertyga mig om att jag hade kommit över honom, men gång på gång kom det upp något som påminde mig om han. Han hade med sig en tjej till skolan en gång, och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka. Och jag var tillbaks på noll igen. Mitt liv var helt enkelt en berg- och dalbana. Men känslorna för honom rann sakta ut, och till slut fanns bara saknad kvar. Saknad för allt det vi hade tillsammans och saknaden att känna att någon älskar en. Men man tar sig förbi det. Hur svårt det än känns, och det kan va några dagar eller flera år, men man tar sig förbi det. Det jag och han hade tillsammans betydde världen för mig, och det hoppas jag han vet.

DRAR TILL ARLANDA HALV FYRA INATT!


LÅNG TEXT OM EN SKITBRA DAG.

Familjen jag var hos förut idag verkade hur gulliga som helst! Och Casper, lillpojken som jag ska vara barnvakt åt, verka hur go som helst också. Sex år och fräknig :) Och vad tror ni inte han skuttar omkring i när jag kommer då? JO, en sån här:

Hur snygg som helst, tror ni jag blev lite avis eller... Stannade där i några timmar och spelade wii med han, sen när jag kom hem skulle jag precis sätta mig med datorn och kolla på bb, då smsar Ebba och frågar om jag vill va med henne, och såklart ville jag det! Så drog vi ner på stan, träffa folk osv osv osv. Sen åkte jag epa hem för första gången i hela mitt liv!

Och nu har jag nyss kommit hem från stan ytterligare en gång, för Agri frågade en halvtimme efter att jag hade kommit hem om jag kunde komma ner och äta donken med han, så de va bara att sätta sig på moppen, sen på vägen hem fick jag för mig att åka genom vallhov, tror ni det va lite läskigt eller. Dimmigt och skitmörkt. Men kom hem levande iallafall! Nu ska jag faktiskt äntligen sätta på big brother, sen sova...

.

Ditt namn kommer alltid betyda något speciellt för mig. Varje gång jag hör det kommer det först hugga till i magen, till att övergå i ett leende tillsammans med fina minnen. Du kommer alltid stå skriven i mitt hjärta, ditt namn kommer aldrig suddas ut.

TJUULÄÄN.

Nu har jag nyss kommit hem ifrån Ebba, och vad är det första jag får se när jag kommer hem? Jo, kattskrället har vält ner ett glas, så det ligger glassplitter och vatten över hela golvet på mitt rum... Hade lust att flå han levande.

Igår lärde jag Ebba att titta på Big brother så nu är jag stolt ;) Hon trodde det var jättetråkigt, men 340 000 tittare kan ju knappast ha fel... 

Klockan tre idag ska jag vara hemma hos en familj som jag eventuellt kommer få vara barnvakt åt. Skönt med lite extra pengar som är ganska lättförtjänta dessutom, älskar ju att vara med barn. Ikväll tror jag jag blir hemma, i alla fall vad jag vet än så länge, men vi får väl se om någon hör av sig. Men nu måste jag hoppa in i duschen!


Myyyyyycket gammal bild...

HOS EBBA.

Nämn något som gjorde dig glad igår: sms från en viss kille
Vad gjorde du kl 08 imorse: klev ur duschen
Vad gjorde du för 15 min sedan: loda i sängen breve ebba
Det sista du sa högt: eeeh..loda i sängen breve ebba
Det senaste någon sa till dig: även att han gilla sin egna kommentar, det är som att highfiva sig själv
Vad har du druckit idag: vatten, påskmust
Vad var det senaste du åt: ben & jerrys
Vad var det senaste du köpte: en bussbiljett
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu: mörkt, orkar inte kolla ut
Godaste glassmaken: dulche de leche eller cookie dough
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: inte direkt kärlek men crushar eller va man ska säga
Sover du tungt: ganska så
Drömmer du mardrömmar: jaaa senaste veckan massvis
Trivs du med ditt jobb: barnvakt, jajamen!
Favoritklädsel: jeans eller tights med nån stor tröja med uppvikta ärmar och en mysig halsduk
Favoritlåt just nu: Fred Åkerström - jag ger dig min morgon
Vad ser du om du tittar till höger: Ebba
Vad gör dig glad just nu: en snygg pojk
Vad ska du göra härnäst: kika big brother
Höger eller vänsterhänt: vänster
Humör just nu: trött och gla
Favoritgodis: choklad
Kläder just nu: jeans, vit t-shirt och svart sjal
Sommarplaner: estland, fryksdalsdansen, släktträff, peace and love 
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du något instrument: gitarr, har spelat fiol och trombon haha
Morgon eller nattmänniska: båda
Vad är viktigast för dig: vänner och att folk omkring mig mår bra
Är du kittlig: på vissa ställen bara
Snarkar du: pinsamt nog, ja
Stjärntecken: lejon
Längtar du mest efter just nu: sommar!

SÅ SNYGG SÅ JAG DÖR.

Fyyyfan vad folk och jag själv har skämt ut mig idag!!! DÖR. Jaja, sitter på Ebbas tysklektion nu, alla sitter och kollar på film och jag va så snäll så jag fick va med. Slutade för några timmar sen men har varit kvar för att jag ska va med Ebba och hon slutar om 40 minuter... Ska sova hos henne inatt också kanske. Då kommer jag få tjocka mig för det är jag värd, såg en ben & jerrys på en tjejs blogg och då blev jag bara för sugen! Och känns rätt skönt med mycket pengar i plånkan, fick månadspeng och barnvaktspeng idag hihi. Just de, finbesöket igår va philip igår om ni undra ;)

RSS 2.0