FARFAR ÄR PÅ FACEBOOK.


Hur underbart är inte det här? Han är 70 år.

Kom nyss hem från Agri, nu ska jag snart få finbesök, det ni!

JÖSSES VILKET FINT ORD JÖSSES ÄR.

Dritter i so provet nu, jag KAN inte plugga helt seriöst! Någon som har tips på hur man får tillbaks skol lusten?

Har fått för mig att jag ska börja kolla från början av Big brother, är nu på avsnitt 12 och ska lyckas kolla ikapp till det där är nu, dvs ungefär avsnitt 35-40... Så det är bara att sätta igång nu då!

BANANA SPLIT MED TURE.


JAG HATAR DIG, DET GÖR JAG.

Avundsjuk på dig är jag också, även fast det är svårt att erkänna. Och jag tycker inte om dig även fast jag inte ens känner dig, men du har förstört mycket i mitt liv ska du veta. Är i forsbacka nu och är barnvakt, Ture har krypit upp bredvid mig i soffan och är helt inne i barnprogrammet. Spännande grejer det!

SVARTA HÅL.

Sitter i biblioteket i skolan nu, har fysik och ska jobba om svarta hål. Tycker fan de är läskigt jag, om jorden skulle åka in i ett svart hål skulle heeela jorden bli mindre än det som man trycker mellan fingrarna när man trycker ihop dom så mycket man kan. Sånt går inte att tänka sig eller! Det är sista lektionen och jag och Malin har inte jobbat nånting, så det är kanske dags att sätta igång nu.

TRE FRÅN SKOLAN IDAG.


MISSLYCKAD TACOFISK.

Lite dålig uppdatering idag, jag vet! Och känner pressen av det där "30 dagar", men vet ni, jag gör såhär. Jag tar en dag i taget när jag orkar.

Har ätit så jävla mycket idag! Åt två portioner mat i skolan, sen mat på hemkunskapen direkt efter, sen direkt efter skolan åkte jag till min låtsasmormor och åt där, sen va jag med Ebba och där käka jag också. Och jag ska gå ner i vikt?! Haha seriöst... Men sötsaker har jag i alla fall hållt mig ifrån! Är stolt över mig själv som fan.


Min och Ebbas tacofisk som blev... Sådär.

JAG GER DIG MIN MORGON, JAG GER DIG MIN DAG.

Dom senaste veckorna har ärligt talat inte varit lätta. Det har varit så mycket upp och ner, jag har insett och tänkt så himla mycket och ibland har jag varken vetat ut eller in. Jag har känt att jag inte räcker till, jag har nästan lagt ner skolan helt och hållet, jag går dit men inget mer. Jag ler, och jag ska inte neka att för det mesta är leendet äkta, men när jag är själv kommer oftast tårarna. Jag minns allt det gamla och jag tänker på allt jag förlorat. Trodde aldrig jag skulle känna såhär, kanske skulle jag inte ha gjort det heller om jag hade låtit mig själv sörja och betett mig på ett annorlunda sätt, då skulle det inte sett ut som det gör idag. Istället tvingade jag undan känslorna och försökte utveckla ett hat, och jag lyckades och tyckte det var den rätta lösningen för jag kände ett slags hat. Men nu har det vänt till något helt annorlunda, jag vet inte vad det är, saknar jag eller älskar jag? Hur dumt jag än har betett mig, hur mycket elakt jag än har sagt så är jag beredd att stå upp för det och be om förlåtelse. Grejen är att jag vet inte vem jag ska säga förlåt till. Är det till mig själv? Fattar inte hur jag kunde låta det gå så långt, hur jag kunde vara så oförsiktig med min egna jävla livskraft och bara låta den gå. Nej nu ska jag sova, godnatt.

EN FRÅGA...

Är det värt att skaffa tandställning eller inte?
Jag är verkligen inte nöjd med mitt leende, och jag har ju sett på andra hur stor skillnad en tandställning faktiskt kan göra, och hur mycket positivt det kan göra med ens utseende. Samtidigt har man ju hört från många att det gör skitont också, och det är väl dom stunderna man vill slippa.
Men på vissa blir tandställningen liksom "en del av dom", och dom passar till och med i det.
Så, är det värt det?


Och en fråga till, får man gå till tandläkaren och säga, jag vill ha tandställning, eller är det dom som bestämmer det själva helt och hållet?

PREMIÄRTUR MED LONGBOARDEN.

FAN VAD HÄRLIGT!!!

VARJE BRA BOK HAR ETT NYTT KAPITEL.♥



FÄRG I ANSIKTET.

Blev hemma/städa/plugga/big brother-dag idag. Är fast i det där jävla programmet... Ska kanske ut och springa med Agri sen, men tror jag bara tar en promenad själv här ute i skogarna.

Har inte ätit nåt sött på två dagar, tränar, och ser till att jag äter bra mat. Okej det handlar om TVÅ dagar, men det är strongt för att vara jag ska ni veta!


HAHA, två kort från bildlektionen idag. 

TELL ME, är min blogg tråkig? Det känns så i alla fall, haha. Nej men, vad fan ska jag skriva om? Ställ frågor, kom med förslag!

BIG BROTHER.

Sitter och kollar på Big brother nu, har egentligen inte tid med det... Som vanligt då. Hatar att det måste bli kväll så himla snabbt, haha. 

Har varit en skitkonstig dag idag, har haft seriöst en miljard tankar i huvudet, och jaa.. Jag vet inte. Så har mitt minneskort fastnat i datorn så har INGEN musik eller bilder på mobilen. Men nu börjar BB igen, hörs!

...

Kul liv, kul tjej, sen jag kom hem från Michaela igår har jag suttit inne och kollat igenom Big brother-avsnitten. Men om en halvtimme åker jag hem till Sandviken igen, vill inte...

FÄLLER NÅGRA TÅRAR.


NU BÖRJAR MITT NYA LIV!

Efter att ha ställt om klockan till sommartid och vaknat gråtandes dagen därpå på grund av en mardröm, känns det bra att börja mitt nya liv nu. Och nu SKA jag fan inte äta mer onyttigt, jag ska klara mig utan och börja träna och sånt. Och eftersom jag vet att jag har gått upp några kilon blir det väl också lättare för den sakens skull. Men;

  • INGET GODIS, CHIPS, BAKELSER OSV
  • BÖRJA TÄNKA PÅ VAD JAG ÄTER
  • TRÄNA REGELBUNDET

    Nu avger jag ett löfte, och det ska fan hålla!

VISA LITE RESPEKT!

Sitter här och det KOKAR i mig. Jag är så jävla arg, jag är BB-roza arg! Jag har under hela den här veckan reagerat väldigt starkt på många killars beteenden. Hur dom går över gränsen gång på gång på gång, hur dom stampar på folk som redan ligger, speciellt tjejer, hur dom beter sig mot folk överhuvudtaget. Åh, jag är så himla arg och irriterad nu! 

Hur svårt kan det vara att respektera en människa för den det är, hur JÄVLA svårt kan det vara att känna lite medkänsla, hur svårt kan det vara att tänka till lite innan man säger något eller skriver ut något idiotiskt över hela facebook?

Hur kan man NJUTA av att göra en annan människa ledsen? Det kommer jag aldrig förstå. Man måste må så jävla dåligt själv om man klarar av att sjunka så lågt. Och sen att skratta åt det. Nej, jag FATTAR verkligen inte.

Så killar, ni behöver inte försöka motbevisa er själva längre. Det är officiellt bekräftat nu - ni ÄR en bunt med idioter!

MACBOOK.

Sitter hos Michaela med hennes macbook i knät, försöker lära mig lite av den eftersom jag kommer få en om jag kommer in på den linjen jag vill. Så himla skön dator!
Det blev att jag sov hos Michaela igår, hur skönt som helst, var hur längesen som helst sist. Ska snart få skjuts hem, då ska jag direkt in i duschen vill jag lova, sen vet jag inte. Kanske åker till Stockholm, vem vet? Haha.
Min fina Michaela!

MAT - MICHAELA - STAN - BIO.

Kan man vara allergisk mot MER drycken? Har nyss druckit en och nu har jag jätteont i magen...

Nu är jag i alla fall i Västerås. Ska snart slänga i mig lite mat, sen åker jag till Michaela så drar vi vidare ner på stan och går på bio! Vi ska se Hur många lingon finns det i världen, redan sett den en gång men Michaela bjuder mig för hon har gratisbiljetter, och den var så himla bra, så varför inte? 


HEJDÅ

Nu åker jag till Västerås, hejdå Sandviken!

Stressad, ja

DRIZZLE AND HURRICANE.

Har verkligen fastnat för den här bilden och texten. Slutet är så fint så jag skulle kunna tänka mig att tatuera in det någonstans till och med. 

"If people were rain, I was drizzle and he was a hurricane."

BLOGGA IGEN?

Dom här dagarna har jag insett en hel del saker... På rätt så kort tid.

Jag är faktiskt inte så kär som jag trodde.

Jag har också insett att jag saknar en viss person en hel del. Och jag har kunnat ta till mig och faktiskt inse att dagarna tillsammans med den här personen var guld värda och inte bortslösade som jag har kallat dem. Jag har förut inte velat erkänna för mig själv hur jag känner, så istället har jag försökt förtränga det och släppt ut känslorna i ord istället. Ganska elaka saker har blivit sagda. Men nu har jag bestämt mig för att inte stöta undan tankarna och saknaden när den väl kommer, utan istället tänka tillbaks och säga, fan vilken bra tid jag hade med den här personen!

Sen kan ni få lite annan info...
Det är en hel del plugg i skolan, känner fortfarande att jag verkligen inte orkar prestera. Gjorde nationella idag, delprov B i biologi (Jag har förresten inte fått göra prov A bara för att jag va i Åre då!) och jag tror det gick helt okej. 
Sen lite mer kul saker, jag och Agri åker eventuellt till Värmland vecka 14. Skulle vara grymt kul, så hoppas på det bästa! Och en sista sak, moppen är igång igen! SÅ HIMLA SKÖNT!


Sköning i skolan, hahaha även att han hade sönder den idag. Han skulle visa mig att han kunde gå ner i split så bara hör man RIIITSCHH. Så kollar han upp på mig, glömmer aldrig hans ansiktsuttryck då! Och det är inte ens hans onepiece heller! Låg typ på golvet och kissade på mig av skratt...

INGET BLOGGSUG ALLS.

ÄR SÅÅÅÅ SKOLTRÖTT. Orkar inte prestera ett dugg känner jag. Är bloggtrött också för den delen. Men lusten kommer nog tillbaks så småningom! Skriver ett inlägg senare ikväll, om jag orkar.

ÄNTLIGEN SÖNDAG IGEN.

Har varit i Kungsberget med Malin idag, så har inte hunnit blogga något. Det här kommer inte heller bli ett långt inlägg, är för irriterad och stressad för att kunna koncentrera mig. Slänger kanske in ett inlägg senare ikväll, men har ganska fullt upp, måste plugga, städa rummet och se på solsidan och alla andra kung program som är på söndagskvällar.

Och förlåt för att bilderna från Åre inte kommit upp än!

-

Det är inte värt att fortsätta hoppas, nu är det dags att släppa det och gå vidare.

STÄDNING AV HUSET!

Jag håller på att städa hela huset, är snart klar som tur är. Antar att man kan se det som ett sorts "straff". Men men, man lär sig av sina misstag!

Åh fyfan va mycket tankar som har virrat runt i mitt huvud under det här senaste dygnet. Vill bara skriva ner allt, det är enda sättet jag kan få ur mig mina känslor på riktigt, men orkar verkligen inte. Blääääääääääää..

127 TIMMAR.

SÅ NU ÄR JAG HEMMA!
Har nyss ätit nachostallrik och nu ska hela familjen kolla på 127 timmar, lite grym film det är!

6-7 TIMMAR I BILEN.

6-7 timmar i en bil väntar, utan tillgång till internet! Vi hörs när jag kommer hem. Slänger in en bild också så det slipper se så förjävla tomt ut.


ONT I RYGGEN.

Om åtta minuter har jag inte internet på mobilen längre! Vet helt ärligt inte hur jag kommer klara mig, kollar facebook var femte minut annars typ.

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon bär det av hemåt. Ska bli skönt att komma hem till min egna säng. Har fått för mig att min skolios har blivit värre under tiden vi har varit här, pga av att vi har åkt skidor, att jag inte har sovit i min egna säng, att jag har ansträngt ryggen mer än vanligt helt enkelt. Har i alla fall sjukt ont, när jag tänker på hur sne min rygg egentligen är så får jag nästan ångest och det känns som att den ska gå av vilken sekund som helst. Och på allt det så har jag jordens mensvärk också. Inte kul!
Nu klarar jag inte av att sitta här längre, godnatt!

SLAPP DAG.

Gick och la mig tjugo över nio igår, så jag somnade väldigt tidigt. Därför vaknade jag tidigt idag, KLOCKAN SJU. Och somna om kunde jag inte heller, så det var bara att kliva upp.

Inga skidor idag, har ont i hela kroppen och mensvärk har jag också. Så idag står plugg på schemat, och även fast jag har världens läge för att plugga (ute i solen med världens utsikt) så går det ändå segt. Känns som att inget fastnar i huvudet. Jag somnade där ute ett tag i solen, så nu känner jag verkligen att jag har fått färg i ansiktet :)

Förlåt än en gång för att det bara är massa text och inga bilder, har ingen överföringssladd till kameran med mig hit så enda bilderna ni eventuellt får se är dom som Carolin lägger ut på sin blogg. Men fler bilder kommer i slutet av veckan!

SÅ VAR VI DÄR IGEN.

Jag kan verkligen inte vara ensam, förstår inte hur jag någonsin ska kunna bo själv i en egen lägenhet. Bara massa tankar i huvudet.


TV ÅRE.


Titta mellan 01.16-02.42.
Såg nu att videon blev jätteliten och cp. Om ni vill se det med större bild, klicka: här.
Mina länkar blir vita, orkar inte ändra haha :(

HELT TVÄRSLUT.

Ligger i sängen nu och tänker aldrig röra mig ur fläcken. Om jag tyckte jag var trött igår när jag kom hem, så är det inget mot vad jag är idag. Jag är helt slut! Inte bara efter en hel dags skidåkning, utan också två timmars after ski, då jag fick stå upp hela tiden med pjäxorna på fötterna. Men annars har det varit ännu en kanondag, fint väder, bra backar bla bla.. Åkte med Anna och pappa först, och sen med Carro. Hon skulle kanske ha blivit kvar här och åkt med oss hem på fredag, för hennes föräldrar åker hem ikväll, men tyvärr blev det inte så. När jag har samlat krafter nog ska jag ta tag i mig själv och gå ner till statoil och köpa choklad. Fram tills dess ska jag sova!

UT I BACKEN!

Ut i backen idag igen, lika fint väder som igår... Underbart!

MYSER MED EN KOPP CHOKLAD.

Ska snart gå och lägga mig och läsa lite biologi. Tur som man har så missar man ju nationella imorgon, eller tur och tur, jag får ju längre tid på mig att plugga i alla fall. Hur trött som helst är jag, så antagligen kommer väl inget fastna i huvudet i vilket fall. Men snor lite bilder från dagen av Carro och lägger upp innan jag somnar!








Tyvärr så vart det ju inte så många bilder på Carro, var ju hon som stod bakom kameran..

SOLIGT, VINDSTILLA, GRYMMA BACKAR, KAN INTE BLI BÄTTRE!

Hemma efter en helt underbar dag i backen, bra på alla vis, inte nånting som var negativt! Åkte med Carolin hela dagen, hon tog också lite bilder som ni antagligen kommer få se eftersom jag inte har någon egen kamera. Men GRYM DAG!

BACKEN BLIR.

Imorse åkte vi direkt ner på byn och handlade frukost. Gick in på bageriet och köpte helt nybakat färskt bröd, underbart! Det blev värsta hotellfrukosten. Sen var vi nere på byn och gick igen, letade ihjäl mig efter en mössa, och hittade en okej till slut. Inte så lätt att hitta billiga saker i Åre inte... Sen har vi suttit i solen ute på verandan, åh GUD så underbart det är när solen ligger på! Nu har jag nyss kommit hem, hade ingenting att göra för att Anna och pappa åkte längd, så jag gick ut och gick en stund. 

Imorgon tror jag det blir ut i backen i alla fall! Har inga egna skidor, men Carolin som också är i Åre just nu, är så snäll så hon lånar ut ett par till mig! Bara så ni vet kommer det inte bli så mycket bilder den här veckan, tror alla kommer komma i slutet. Men vi får väl se hur det blir. Tänkte om ni tycker det är tråkigt att läsa utan bilder.


FRUKOST I STUGAN.

Som ni säkert förstod av inlägget inatt är vi framme i Åre nu. Stugan är lika mysig som vanligt, vädret är underbart och utsikten är lika otrolig som alltid! Sitter och äter frukost just nu, idag ska vi bara ta det lugnt men imorgon ska vi nog ut i backarna.

ÅRE!

SÅ! Nu har jag äntligen tid att sätta mig här efter all stress och stök. 

Pappa kom in i mitt rum imorse och sa att jag skulle komma ut till köket. När föräldrar säger sånt blir man ju lite smått nervös, haha. Men när jag kom ut och satte mig sa han att vi hade en stuga bokad i Åre den här veckan, och vi skulle eventuellt åka dit, men bara KANSKE. Men det blev som jag ville, och nu åker vi! Ska bli så grymt kul. Missar ett nationellt prov när jag är borta, så det är väl inte så bra. Men det får jag ta igen när jag är hemma igen!

Vi får se hur det blir där uppe med internet och så, men om vi får tag i något kommer jag fortsätta blogga som vanligt.

NYFIKNA?

Fick nyss reda på en skitkul grej! Jag hoppas, hoppas verkligen på det bästa. Hör av mig senare om hur det blev!

Nu ska jag åka till pappas jobb och städa hans kontor på massa pärmar och papper eftersom han ska flytta ut och starta eget företag. Pappa är så duktig så!

IRRITATIONSFAKTOR: HÖG.

Somnade fem minuter efter att filmen hade börjat... Lite trött tjej!
Nu ligger jag i sängen och är jävligt irriterad, bra start på morgonen! För det första; Eric Saade vann igår. Tack Sveriges fjortisar. När man själv slösade sex kronor på att försöka ge Swingfly någon chans :( Sen för det andra; Jag ska fika med Agri idag, men han kunde inte förrän klockan åtta ikväll, vilket betyder att jag skulle ha kunnat följa med Ebba och Malin till kungsberget idag. Men det är ju lite sent nu. Och för det tredje; En tjej på facebook har 106 som gillar hennes profilbild. Vet ni varför? Hon står och putar med läpparna, puffar upp håret och har pressat upp sina tuttar så högt det bara går. Sånt gör mig verkligen, VERKLIGEN, irriterad.

KIKA FILM SEN SOVA.

Otroligt att jag har hållt mig vaken såhär länge. Ska slå på en film nu och somna till den, frågan är om jag ska se Forrest Gump eller The notebook. Vilken av dom kommer inte påminna mig om dig? Ingen...


SWINGFLY!

SKOJADE BARA. DANNY, SLÄNG DIG I VÄGGEN, SWINGFLY TAR HEM DET!!!

MELODIFESTIVALFINAL.

Lite småäcklig bild men, haha.. Sitter och kollar på melodifestivalen nu, vilka pajaser det finns. Jag hoppas i alla fall på Danny!

BLEV INGET MAMMA, INGET VÄSTERÅS.

Istället åker jag ner på stan med Pappa & Anna och äter på Charlie's... Eller heter det Tony's? Hoppas också vi svänger in på hemmakväll innan vi åker hemåt igen. 
Tveksamt hur länge jag kommer orka ha mina ögon öppna ikväll, somnar kanske till och med framför melodifestivalen. Är hur trött som helst!



JAG BEHÖVER DIG NU MAMMA.

Åker förhoppningsvis till mamma idag, vet inte hur länge jag stannar. Orkar inte va kvar i sandviken helt ärligt. Men skriver mer ikväll om hur det blev.

DAGS ATT KLIVA UPP.

Usch, vaknade imorse och det var sådär äckligt varmt på mitt rum, och jag har inga persienner så det var ju hur ljust som helst också. Så jag gick in och la mig i pappas säng, där är det mörkt och mycket svalare, så somnade om där en stund. 
Ska väl kliva upp snart och äta lite frukost, kurrar i magen känner jag. Skulle kanske va med en kompis senare idag, men vi får se hur det blir.

EN LÅT MAN LYSSNAR PÅ NÄR MAN ÄR LEDSEN, GLAD, KÄR, OLYCKLIG. BARA DU SJÄLV KAN SÄTTA GRÄNSERNA.


HISSAR OCH DISSAR.


  • Det börjar sakta, men säkert, att bli vår ute!
  • Blommiga vintageklänningar tillsammans med ett par snygga kängor.
  • Att bli sams igen efter att ha varit ovänner.
  • Det är hur slaskigt och blött som helst utomhus...
  • Blekfisar som använder gråa kläder (det får dem att se ännu blekare ut).
  • Mobiler som laggar.

LUGN KVÄLL MED PAPPA.

Göra tacos och sen äta cheeseballs, schweizernöt-choklad och dricka cola framför nåt bra program på teven. Inte så kul uppdatering med andra ord!
Gammal bild sen i somras. Från fryksdalsdansen till och med tror jag. Åååh, kan det inte bli sommar NU!

CHOKLADBOLLAR.

Slängde ihop några chokladbollar till pappa och mig, sen somnade jag en stund i soffan med katten i famnen. Nu har jag lagt mig i sängen och ska plugga lite engelska innan jag ska sova. Engelskaprov väntar imorgon, och efter skolan blir det ett sjukhusbesök.

I ORD OCH BILDER.


EN RIKTIG SKITDAG.

Började dagen med bråk här hemma. Sen rullade det bara på, allt som möjligt kunde bli fel, blev det. 

SEBASTIAN WIJK.

Lyssnade på någon random spotifylista här om dagen, så kom den här låten upp och jag va fast! Texten är himla fin, och den stämmer in så läskigt bra på mig.

KÄR OCH GALEN.

Har varit med Ebba idag, skulle plugga och det gick ju som det gick. Jag och Ebba med en varsin mattebok går liksom inte ihop så bra... Men vid sjutiden åkte vi ner till Göransson arena och kollade bandy. Härligt med vinst SAIK!!!
Haha fast. Dagens skämt att jag skulle bry mig om sport. Men det var väl bra att dom vann antar jag ;)

Nu sitter jag hemma i soffan och gud vad jag är kär. Det är helt sjukt. Olyckligt eller lyckligt, det pirrar i magen som bara den ändå!

GRÄDDKRIG I SKOLAN.

Fettisdagen, pannkaksdagen och internationella kvinnodagen, alla tre på samma dag!

Fick semlor i matan i skolan, tror det var första och sista gången, för i slutet av dagen var det grädde lite överallt i hela skolan, och en hel del hade haft kul med gräddkrig. Till exempel Ebba, Agri, Malin och jag. Det var Ebba och Malin som började lite smått på varandra, sen kom Agri också blev även han inblandad. Dom var kladdiga lite överallt, och det slutade med att Malin slängde världens största klick grädde i mitt ansikte och sen sprang hon och dom andra iväg, så jag stod själv mitt i matsalen med grädde i hela fejset, tror ni jag skämdes lite då eller, haha! Men höll på att kissa på mig av skratt ändå.

Sen följde Malin och Ebba med mig hem, så stekte vi pannkakor i massor som vi åt med glass och sylt.

Och kvinnodagen har jag ju firat genom att vara med mina favorittjejer! Så därav har jag ju hunnit firat alla tre på samma gång ;)

TATUERING I FRAMTIDEN?

Kladdade lite på handleden, blev faktiskt ganska bra. Visst är det så himla fint med kinesiska tecken?

SYSLÖJD.

Sitter i skolan och bloggar från Ebbas iPhone nu, lite tufft! Fast ebba vet ingenting ;) Tror syslöjd tyvärr är ett av mina värsta ämnen, eller jag tycker det är kul egentligen men har inte haft det sen i sexan, så min lärare tycker typ att jag är dum i huvudet för att jag inte kan nånting. Håller i alla fall på med att göra en grå/vit one piece, vi får väl se hur det blir.

KLADDIG KLADDKAKA.

Gick från Björksätra och hem nyss, och det tog ju sin lilla tid. Närmare bestämt 33 minuter...
Har umgåtts med Ebba idag, vi har bakat kladdkaka, lyssnat på musik och bara tagit det lugnt! Kladdkakan blev seriöst det godaste jag någonsin ätit. Är till och med så snäll så jag delar med mig av receptet;)

Kladdig kladdkaka

Ingredienser:

2 ägg
2,5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt

- Sätt ugnen på 175 grader.

- Smält smöret i en kastrull.

- Vispa ägg och socker tills det blir poröst.

- Blanda samman med resten av ingredienserna, blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.

- Häll ner smeten i en brödad form.

- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha.

- Låt svalna och servera med grädde eller glass.

NJUT!

Bild från Ebbas blogg.

...

Ebba visade mig en bild på dig idag i skolan och jag började gråta. Du förstår nog tyvärr inte hur mycket du betyder för mig.

JAG SVARAR.

Anonym om ÅKT BUSS & TÅG I FYRA TIMMAR.:
vad ska du välja om du ska göra omval?

Svar: Det är ju verkligen inget säkert än... Men i så fall ska jag söka till Estet Media på Sundstagymnasiet i Karlstad med min bästa vän.

HISS/DISS?


ÅKT BUSS & TÅG I FYRA TIMMAR.

Men nu är jag hemma! Ligger i sängen (haha, älskar att den meningen finns med i 90% av mina inlägg) och ska sova strax, fy va jobbigt det var att lämna min bästa vän i Karlstad... Men vi träffas snart igen hoppas jag, kanske under påsken. Pratade också lite smått om gymnasiet också, ska kanske göra ett omval...? Hmm...
Usch, ligger och kollar på min ouppackade väska och högen av läxor som jag skulle ha gjort under lovet. Får ångest... Men ska ta tag i det imorgon, tv på söndagskvällen är ju ändå viktigare då den bjuder på Solsidan, Big brother och The walking dead!
Kommer sakna att vara i Bellas retro-rum!

THESE WOUNDS WON'T SEEM TO HEAL.

Om vi bara skulle backa allting några månader, skulle jag knappast välja ut dig. Jag hade aldrig tänkt på dig på det sättet. Du var bara en vanlig kille i mina ögon, trodde aldrig du skulle bli någon jag skulle få känslor för. Det stod inte på kartan. Men det har jag verkligen, alltså känslor för dig. Och om du läser min blogg så kommer du förmodligen veta att det är dig jag skriver om. Vår historia är lång. Eller jag vet inte om vi delar något ord som kallas "vår". Men min historia med dig är lång och komplicerad, gjort en hel del snedsteg och misstag, ändå har jag delat mycket underbar tid med dig. Kvalitéttid kan det kanske kallas, för timmarna är inte många. Och den tiden är jag glad för, det var den tiden jag borde mått bra, och den tiden när jag borde varit världens lyckligaste. Men den tiden är förbi nu, och jag sumpade min livs chans. Återigen hade jag verkligen byggt upp mina förhoppningar, eller rättare sagt, DU hade byggt upp dem. Men sedan raserades allt. Jag vet inte om det var ditt sätt att ge igen, men i så fall förtjänade jag det. Jag betyder nog inte mer för dig nu än en liten ikon på msn.

SPÖKAR DET?

Måste berätta en skitäcklig sak! Bella har ju en egen stuga ute på gården som vi sover i. Så låg båda och sov, och helt plötsligt vaknade båda av att dörren bara öppnades. Och det har den aldrig gjort förut, och det blåser liksom inte ens ute. Så kollade vi på varann, skiträdda, med ögonen uppspärrade. Och PRECIS innan dörren hade öppnats hade jag drömt att någon sa typ såhär till mig; "Du pratade med någon som aldrig existerat", så skulle jag säga det till Bella, men då öppnade hon munnen och bara, vet du vad jag drömde precis innan dörren öppnades! Så hade hon drömt att någon sa till henne, "Litar du inte på dörren?" Så båda hade drömt att nån sa nåt, sen öppnades dörren. Hur stora är oddsen för det?
Också hade hon två papper på dörren som är spårlöst försvunna... Läskigt.

ÅKER HEM IMORGON...

Ligger i sängen bredvid Bella som är jättearg på mig nu tydligen, snackar massa skit om mig med Victor. Nu blev jag kallad fjolla... Skönt att åka hem imorgon i alla fall så jag slipper det här. 
SKOJA! Kommer sakna min allra bästaste bästa vän mest av ALLT!!!


HEMKÖRD PIZZA.

Ska beställa hem pizza med Bella snart, idag har vi varit så jävla hurtiga! Eller inte.
Måste verkligen ta tag i bloggen snart, ska göra en hel renovering... Har ju redan börjat lite smått som ni ser. Men får fan prestationsångest över den här jävla bloggen, den måste ju vara så otroligt tråkig att läsa...

BARA EN LITEN UPPDATE.

Vet att jag inte har bloggat på jättelänge men har ju inte haft tid! Jag är i alla fall i Sunne med Bella nu, åkte ju tillbaks till Karlstad, men sen bestämde vi oss för att åka hit igen. Vi har nyss varit med några kompisar, sen ska vi upp tidigt imorn och åka till min älskade farmor och farfar, och sen vidare mot Karlstad igen. Nu ska vi kolla på kvällens avsnitt av Big brother, sen sova. Godnatt!

HÅRDA ORD.

Hoppas du dör en plågsam död för nu är du fan inte värd mer än så!

KAN INTE SOVA...

Jag har nästan aldrig i hela mitt liv haft svårt att somna på kvällarna, men nu går det bara inte! Kan väl bero på alla äckliga dumma tankar och känslor som bara virvlar runt i huvudet, men allt blir ju värre med förkylningen och febern jag också har så jag ligger och svettas som en gris. Det här skulle vara min och Bellas vecka!!! Det är fan sportlov! Jag vill inte bli sängliggandes... Ååååh vill inte vara sjuk!

BLÄ PÅ ALLT.

Nu ska jag skriva av mig. Men vet knappt vad jag ska skriva.

Känner mig så ordlös, så jävla sviken av allt. Eller nej, inte allt. Bara killarna. Det finns ingen, inte en enda kille som stannar kvar. Inte ens som en vän. Har blivit sviken FÖR många gånger nu.

Det känns bara som en trygghet när det finns någon där. Någon man skiner upp av när man pratar med, någon som hjärtat hoppar till av när man ser den. Jag bryr mig knappt längre om vem det är. Jag vill bara känna trygghet. Och det här gör jag för att fly från verkligheten, för att slippa hantera saker som är för jobbiga. För att slippa hantera mina känslor och det faktum att jag blivit sviken. Jag bara hoppar vidare och vidare. Just för att jag blir sviken. Och det i sin tur, resulterar bara i att jag blir sviken igen. Och igen. Och igen.

Jag fattar inte ens hur världens snällaste, goaste person kunde bara lämna mig. Och därmed blev jag sviken - igen!

Allt går nog ut på det. Man blir sviken - går vidare. Blir sviken igen - fortsätter gå vidare. Bagaget av besvikelse bara växer och växer tills man inte kan bära på det längre. Och då vet inte ens jag vad som händer.

SUNNE.

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Men jag, Bella & Emelie var som sagt på bio igår. Vi såg 127 timmar, den var jättebra! Verkligen sevärd. Sen åkte vi hem och gjorde inge speciellt. Somnade hur sent som helst.

Imorse ringde min moster och väckte mig och fråga om jag ville med till Sunne, så jag gick upp och åkte med henne hit. Har ätit tacosgratäng och kollat på film och ätit onyttigt. Nu har hon gått och lagt sig, och jag sitter framför teven och kollar på Big brother... Det är asbra, har verkligen fastnat för det, speciellt när man börjar kolla och "lär känna" alla deltagare.

Men åker tillbaks till Karlstad till Bella imorn, klarar mig inte längre utan henne... Tror jag börjar bli kär... Fast Bella har ju typ fyra andra ragg, så jag är ju rätt körd ändå...

FATTIGA RIDDARE.

Godmorgon! Är i full gång med att göra fattiga riddare med Bella, eller hon gör dom och jag sitter här. Det ska ju vara rättvist.

Mina känslor för dig har inte svalnat ett dugg...

SOV SÖTT.

Bella ligger bredvid mig och sover... Nu ryckte hon till lite för jag nös, hihi. 

Kom fram till Karlstad klockan fyra, så skönt att äntligen få vara med min bästa vän! Vi tar verkligen vara på tiden, jag har bara varit här i 10-11 timmar, men vi har ändå hunnit med jättemycket. Och imorgon ska vi på bio med Emelie, vi ska se 127 timmar tror jag. Nån som sett den? Är den bra?

Bella har en miljon gamla bilder på sin dator, och var bara tvungen att ladda upp den här! Dels för att Fredrik var så jävla söt, och dels för att jag saknar Sunne-tiden så sjukt mycket. Skulle göra VAD SOM HELST för att få gå om mellanstadiet. Men nu ska jag också ta och sova, godnatt!

RSS 2.0